Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 14:54

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-2: Διπλό παραμονής με Μπαλόπουλο, Ζάκκα

Γράφτηκε από τον

Αλλο ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α' τοπική έκανε προχθές η Ανδρούσα, κερδίζοντας στο "Γ. Λουκαρέας", τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 2-1.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν δύο από τις φάσεις που δημιούργησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στην κατάκτηση των τριών πόντων. Με νίκη που χαρακτηρίζεται πολύτιμη, αλλά για να μπορέσει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή θα χρειαστεί να πάρει και άλλους βαθμούς στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Πιο κρίσιμο είναι το επόμενο, εντός έδρας με τον Αστέρα Αρφαρών, ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση και για τους δύο αντιπάλους.
Ο Απόλλωνας δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος χρησιμοποίησε στο παιχνίδι νεαρούς παίκτες με λίγες συμμετοχές ώστε να πάρουν εμπειρίες, όμως ήθελε και τη νίκη, έτσι μετά το 1-2 στο 48' "έριξε" στο ματς έμπειρους παίκτες ώστε να πετύχει το στόχο, όμως οι προσπάθειες της ομάδας δεν καρποφόρησαν και γνώρισε τελικά την ήττα.
Στο 6' από κόρνερ του Πατσιώτη ο Μπαλόπουλος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Ανδρούσα, πετυχαίνοντας το 0-1. Στο 30' φάουλ του Πατσιώτη, ο Μπαλόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36' σουτ του Πανταζή έξω από την περιοχή ο Ποτηριάδης έκανε ασθενή απόκρουση και από κοντά ο αμαρκάριστος Τρικουράκης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 48' σέντρα του Βλαχόπουλου στην περιοχή ο Ζάκκας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 65' ο Βλαχόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Αντωνόπουλο και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 88' διαγώνιο σουτ του Κουπούζου από καλή θέση η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Διαιτητές ήταν οι Ψηλοπαναγιώτης, Αθανασοπούλου, Τσουλάκος.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μαργιόλης, Κουπούζος, Μιχαλόπουλος, Πετράκος, Φουρναράκος, Μάλι (51' Αντωναίος), Τρικουράκης, Μπραχίμι (63' Κουκέας), Πανταζής, Σαραντόπουλος (75' Μάλαμας).
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ποτηριάδης, Δέδες, Κρεμύδας, Γκούνης, Πατσιώτης (88' Κάλλας), Ζάκκας (92' Καλογερόπουλος), Μπαλόπουλος, Μαραγκούλιας (67' Θεοδωσόπουλος), Βλαχόπουλος, Βοσνάκης, Φαράντος.