Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 14:01

Παναργειακός: Λύση συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελούν από το ρόστερ του Παναργειακού οι Καρακούτσης, Μπεχλιβανόπουλος, Μακρίδης και Μπίρης, εφτά αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση των «λύκων» αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, καθώς το οικονομικό τους κόστος είναι υψηλό και δεύτερον στις θέσεις που αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι παίκτες υπάρχουν ντόπιοι ποδοσφαιριστές εξίσου ικανοί και… οικονομικότεροι, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Παναργειακού
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναργειακός Α.Π.Ο. ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Καρακούτση,Μπεχλιβανόπουλο,Μακρίδη,Μπίρη .
Οι λόγοι αποχώρησης των ποδοσφαιριστών είναι: 1. Οικονομικοί, αφού, η Διοίκηση έχει σκοπό να μειώσει αρκετά τον προϋπολογισμό της, θεωρώντας ότι η ομάδα είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 2. Στις θέσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών υπάρχουν ντόπιοι ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αξίας και μικρότερης οικονομικής οι οποίοι είναι παραγκωνισμένοι. Η Διοίκηση τους Παναργειακού ευχαριστεί τους Ποδοσφαιριστές τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική συνέχεια. Η απόφαση αυτή έχει παρθεί από την Τετάρτη αλλά για λόγους ηρεμίας της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής, ανακοινώθηκε σήμερα».
Πηγή: onsports.gr