Τρίτη, 21 Μάιος 2013 19:38

Ο Νίκος Μουλατσιώτης στον πάγκο του Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Νίκος Μουλατσιώτης επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του Ηρακλή Καλαμάτας, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τάσου Χαρίτου στην τεχνική ηγεσία.
Ο ικανός τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία δύο φορές στο παρελθόν στον Ηρακλή, έχει δεσμούς με τους ανθρώπους του για αυτό και αποφάσισε με επιστρέψει για τρίτη φορά στην τεχνική ηγεσία.


Τα μέλη της διοίκησης έλυσαν λοιπόν γρήγορα και πετυχημένα το θέμα προπονητή και πλέον θα ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο, σε συνεργασία φυσικά με τον Μουλατσιώτη.
Θα γίνει μια αξιολόγηση του έμψυχου υλικού, θα γίνουν επαφές με τους παίκτες ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και στην συνέχεια θα αρχίσει να καταρτίζεται η μεταγραφική λίστα, σύμφωνα με τις ανάγκες που θα υπάρχουν.
Σε γενικές γραμμές πάντως, η πρόθεση των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να κρατήσουν το βασικό κορμό της ομάδας. Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν πολλά νερά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και θέλουν να στηριχθούν σε αυτά. Ταυτόχρονα θα γίνει μια προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα με μεταγραφές ουσίας, αποκτώντας δηλαδή παίκτες που θα είναι σε θέση να καθοδηγήσουν τους μικρούς και να βοηθήσουν ουσιαστικά.
Όλα αυτά θα σχεδιαστούν με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Μένει ο Λαμπρόπουλος

Στο μεταξύ, η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής Κώστα Λαμπρόπουλο. Ο Μεσσήνιος γυμναστής λοιπόν θα έχει και την επόμενη χρονιά την επιμέλεια των τμημάτων τζούνιορ και προτζούνιορ του συλλόγου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ