Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 17:46

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Μεγάλη νίκη με Βουρνά

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Μεγάλη νίκη με Βουρνά

Τρεις πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί και μαθηματικά πήρε προχθές ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Τέλλο Αγρα.


Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να αξιοποιήσουν μία στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη. Στο α' μέρος κοίταξαν περισσότερο να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και στην επανάληψη αποφάσισαν να ρισκάρουν αφού με νίκη θα έκαναν σημαντικό βήμα για να υλοποιήσουν το στόχο τους. Ο Μάριος Βουρνάς αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, καθώς 6 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι κατόρθωσε να χριστεί σκόρερ και να χαρίσει στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.
Ο Τέλλος Αγρας, πήγε στο Διαβολίτσι να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, είχε καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο και με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια σε κάποιες φάσεις που είχε θα μπορούσε να έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα ώστε να φτάσει στη νίκη. Στο β' μέρος η ομάδα των Γαργαλιάνων είχε δύο καλές στιγμές πριν δεχτεί το γκολ, αλλά οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Φάσεις - γκολ

Στο 10' ο Κωστακιώτης βγήκε μόνος με τον Μητσέα έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 30' κοντινό πλασέ του Τουρλίδα απέκρουσε σωτήρια ο Μητσέας. Στο 35' από φάουλ Τριανταφυλλάκη ο Τόσκα έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50' ο Π. Δημητρίου "έκοψε" την μπάλα για τον Δασκαλάκη, αυτός έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα "έγλειψε" το κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 65' κόρνερ του Δασκαλάκη ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 70' ο Κωστακιώτης μπήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή και φάτσα με τον Μητσέα πλάσαρε για να φύγει η μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 72' ο Κορομηλάς από καλή θέση έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι, ίσως και να το "έγλειψε". Στο 74' ο Βουρνάς μετά από σέντρα του Θ. Δημητρίου, πρόλαβε την έξοδο του Κατσαρέα, "τσίμπησε" την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0.
Διαιτητές ήταν οι Σερεμέτης, Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Παπαγεωργίου, Κωστόπουλος, Δασκαλάκης, Καπόγλης (68' Βουρνάς), Μαρής (83' λ.τρ. Καστριτσέας), Θεοδωρόπουλος, Σκαρπαλέζος, Π. Δημητρίου, Θ. Δημητρίου (92' Τσαουσάϊ), Βεργόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κατσαρέας, Τριανταφυλλάκης, Κορομηλάς, Μπερερής, Γεωργόπουλος, Καμπύλης, Πότσης, Κολεσνιτσένκο, Τουρλίδας, Κωστακιώτης, Τόσκα.