Τρίτη, 24 Μάρτιος 2015 13:57

Μπεν: «Δώρο στον Ολυμπιακό, το γκολ μου στον Παναθηναϊκό»

Γράφτηκε από τον

Ο επιθετικός της Βέροιας τονίζει πως το τέρμα που πέτυχε απέναντι στους «πράσινους» ήταν μια… προσφορά στους φίλους των «ερυθρόλευκων».


Δώρο στην Βέροια αλλά και στον Ολυμπιακό έκανε με το γκολ που έβαλε απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Μπεν, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ». «Αυτό το γκολ που έβαλα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα δώρο για τη Βέροια, που έχω υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσω ως το τέλος. Ήταν όμως και ένα δώρο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ανυπομονώ να συμμετάσχω το καλοκαίρι στην προετοιμασία της νέας μου ομάδας» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της «βασίλισσας του Βορρά».
Επίσης, στο ίδιο Μέσο μίλησε και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, τονίζοντας: «Δεν έχει ένα στοιχείο που να υστερεί, έχει ταχύτητα, επαφή με τα δίχτυα και πνευματική υπόσταση, ενώ είναι και καταπληκτικός χαρακτήρας. Είναι παίκτης για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Έτσι όπως βλέπω τώρα τις μεγάλες ομάδες, αν ο Μπεν έπαιζε φέτος στον Ολυμπιακό θα έκανε πάρτι. Είναι θέμα προσαρμογής γιατί τις ικανότητες τις έχει. Είναι άλλο μια μικρή επαρχιακή πόλη κι άλλο η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης είναι θέμα πώς θα τον υποδεχτούν και πώς θα τον διαχειριστούν».
Πηγή: onsports.gr