Τρίτη, 24 Μάρτιος 2015 18:13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Απαγορεύονται τα… πανηγύρια", επιμένει ο Μαντζούνης παρά το +6 από τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Τι και αν η Κυπαρισσία ξέφυγε έξι βαθμούς από τον Πάμισο, τι και αν μετρά 12 σερί νίκες στο δεύτερο γύρο, τι και αν δεν τρώει γκολ ούτε με… αίτηση, ο Αλέξης Μαντζούνης δεν λέει να… χαλαρώσει.


 Ο προπονητής των πρωτοπόρων επιμένει ότι η υπόθεση τίτλος στην Α' τοπική παραμένει ανοιχτή,  παρά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής, όπου ο  ΑΟΚ φιλοδώρησε με 7 γκολ τον Ακρίτα Κορώνης και ο Πάμισος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με την Σπερχογεία.
"Είμαστε κοντά, αλλά μέχρι να "κλειδώσουμε" και μαθηματικά τον τίτλο, απαγορεύονται τα αποδυτήρια. Μην ξεχνάμε ότι μπάλα είναι και χρειάζεται προσοχή.
Θέλουμε τέσσερις βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια με Μεσσηνιακό και Δώριο για να μην έχουμε καθόλου άγχος στο ντέρμπι με τον Πάμισο", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.
Για να χάσει βέβαια η Κυπαρισσία το πρωτάθλημα θα πρέπει να αυτοκτονήσει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου θα παίξει με Μεσσηνιακό, Δώριο (εκτός) και Πάμισο (εντός). Για την ακρίβεια πρέπει να γνωρίσει δύο φορές την ήττα, όταν σε 27 αγωνιστικές την αγνοεί και παράλληλα δεν έχει δεχτεί γκολ για 20 συνεχόμενα ματς.
Το πρώτο κατά σειρά εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι ο Μεσσηνιακός, το Σάββατο στην Καλαμάτα.
"Είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Εχει ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών που το ευχαριστιούνται και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Το ότι θα παίξουμε σε γήπεδο με χορτάρι, το οποίο δεν είναι και καλό, ανεβάζουμε το βαθμό δυσκολίας. Αν κερδίσουμε όμως θα είμαστε κατά ένα μεγάλο ποσοστό πρωταθλητές", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης για το προσεχές ματς.
Αγωνιστικά, σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το Μεσσηνιακό.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενδέχεται να βρίσκεται και ο στρατευμένος Θεοδωρακόπουλος.