Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 12:45

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Κριτική και όταν οι αποφάσεις τους ευνοούν", λέει ο Γ. Μπούρας

Γράφτηκε από τον

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Αρφαρών επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπούρας, ο οποίος επίσης σχολίασε και τα παράπονα που ακούστηκαν από τους «ερυθρόλευκους» για την διαιτησία στο εν λόγω παιχνίδι.


«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική όσο και δίκαιη νίκη επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας που μας δίνει περισσότερες ελπίδες, αλλά και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Εχουμε να παίξουμε ακόμα τρεις τελικούς όπου θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, αφού πλέον κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.
Τώρα όσον αφορά τα περί διαιτησίας που ακούστηκαν, έχω να δηλώσω τα εξής: Εξι χρόνια που ασχολούμαι με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχω κάνει ποτέ καμία δήλωση για θέματα διαιτησίας. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Αλλωστε στα παιχνίδια υπάρχει παρατηρητής διαιτησίας γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Αν κάποιοι επιλέγουν να κρίνουν τους διαιτητές είναι δικαίωμά τους και εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Η κριτική πάντως για να είναι πειστική θα πρέπει να γίνεται και όταν οι αποφάσεις των διαιτητών τους ευνοούν και όχι μόνο όταν νομίζουν ότι αδικήθηκαν».