Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 18:10

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Μάχη στην Αργολίδα, καθάρισε σε Αρκαδία, Λακωνία

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Μάχη στην Αργολίδα, καθάρισε σε Αρκαδία, Λακωνία

Η Κυπαρισσία αύξησε στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς της από τον Πάμισο και πλέον έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο στην Α' τοπική Μεσσηνίας και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική που θα γίνουν το Μάϊο.


Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με την  Τριφυλιακή ομάδα να θέλει 4 βαθμούς στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει μπροστά της με Μεσσηνιακό και Δώριο, ώστε να μην έχει κανένα ενδιαφέρον το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πάμισο.
Ας δούμε τι γίνεται στους άλλους νομούς με τους πρωταθλητές των οποίων θα παίξει στα μπαράζ ο πρωταθλητής Μεσσηνίας.
Στην Αργολίδα λοιπόν η μάχη του τίτλου απέκτησε νέο ενδιαφέρον καθώς η Κορωνίς Κοιλάδας έφερε ισοπαλία την Κυριακή και έτσι ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (που υπερτερεί και σε πιθανή ισοβαθμία) την πλησίασε στους δύο βαθμούς. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα είναι τελικά αντίπαλος της πρωταθλήτριας Μεσσηνίας στα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική που θα γίνουν το Μάϊο.
Στην Λακωνία, η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει μιας και η ΑΕ Σπάρτης βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό Γυθείου ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές.
Εξ ίσου ξεκάθαρη είναι η κατάσταση και στην Αρκαδία, όπου ο Πανθυρεατικός είναι έξι βαθμούς μπροστά από την Δόξα Μεγαλόπολης ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.