Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 19:10

Κατέρρευσε στο δεύτερο γύρο ο Πάμισος - Από το +4 βρέθηκε στο -6

Γράφτηκε από τον

Ούτε και ο πιο απαισιόδοξος φίλος του Παμίσου δεν θα περίμενε ότι η ομάδα του θα έχει χάσει ουσιαστικά τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και ενώ στον πρώτο γύρο της Α' τοπικής είχε "αέρα" 4 βαθμών από τη δεύτερη Κυπαρισσία.


Ο Πάμισος κατέρρευσε στο δεύτερο γύρο και πλέον μόνο με… θαύμα θα πάρει το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία, όντας έξι βαθμούς πίσω από την αήττητη Κυπαρισσία. Η πρωτοπόρος κάνει βέβαια απίστευτη σεζόν, μιας και είναι 27 αγωνιστικές αήττητη (12 σερί νίκες), ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ για 20 συνεχόμενα ματς!  Μια επίδοση που ξεπερνά τα ελληνικά... σύνορα.
Οι Νησιώτες είχαν ξεκινήσει επίσης εντυπωσιακά με 14 τρίποντα σε ισάριθμα ματς, αλλά δεν είχαν συνέχεια.
Οι ήττες από Ολυμπιακό,  Τέλλο Αγρα και οι ισοπαλίες με Πύλο, Σπερχογεία μετέτρεψαν το +4 στο -6 και ως εκ τούτου ακόμα και νικήσει ο Πάμισος την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Κυπαρισσία, δεν είναι αρκετό για να πάρει τον τίτλο.
Η ομάδα της Μεσσήνης διαθέτει ποιοτικές μονάδες, όχι όμως… ομάδα, σε αντίθεση με την Κυπαρισσία που κατάφερε να δημιουργήσει ένα καλύτερο σύνολο.
Αν ο ΑΟΚ νικήσει και το Σάββατο το Μεσσηνιακό, τότε και ο προπονητής του Αλέξης Μαντζούνης που δεν θέλει να ακούει για πανηγυρισμούς, θα.. ανοίξει σαμπάνιες.