Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2015 09:01

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα η κλήρωση για τα τουρνουά τζούνιορ και προτζούνιορ

Γράφτηκε από τον

Στις διακοπές του Πάσχα θα γίνουν τα τουρνουά τζούνιορ και προτζούνιορ που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν, στο τουρνουά προτζούνιορ οι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006,2007 και στο τουρνουά τζούνιορ οι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004, 2005.
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στα Γραφεία της ΕΠΣΜ σήμερα Παρασκευή στις 12 μ.
Τα σημαντικότερα σημεία της σχετικής προκήρυξης της ΕΠΣΜ έχουν ως εξής:
Όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται υποχρεωτικά με Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή.
Κάθε ομάδα θα προσκομίζει στους Διαιτητές θεωρημένη Κατάσταση Υγείας    όπου θα φαίνεται η χρονολογία γέννησης και η οποία πρέπει να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα, άλλως απαγορεύεται η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών
Η διάρκεια των αγώνων θα είναι σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.  
Εντός του γηπέδου θα βρίσκονται μόνο οι αναγραφόμενοι στο Φ.Α και δεν θα υπάρχει βαθμολογία. Ποδοσφαιριστής που αποβάλλεται τιμωρείται σύμφωνα με τον ΚΑΠ.
Διαιτησία και ιατρός αγώνα  μερίμνη της ΕΠΣΜ. Μπάλες Νο 4.
Ομάδα που χρησιμοποιεί παίκτες διαφορετικής ηλικίας από αυτή που προβλέπει η προκήρυξη, θα αποβάλλεται από τη διοργάνωση
Ομάδα που θα υποπέσει στο παράπτωμα της πλαστοπροσωπίας θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και θα επιβαρύνεται με τα έξοδα ( γιατρό-διαιτησία) των αγώνων στους οποίους έχει λάβει μέρος.
Ομάδα που  θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας.
Θα εφαρμοστούν οι κανόνες του FAIR PLAY.

Πρωτάθλημα τζούνιορ

Θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 και 2005.
Οι αγώνες θα γίνουν  στο Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ  χωρισμένο στη μέση , δηλ. στο μισό γήπεδο και στο μεγάλο  5Χ5, στις 14,15,16 κα 17 Απριλίου 2015.
Κάθε ομάδα  έχει δικαίωμα να δηλώσει στο ΦΑ μέχρι 18 ποδοσφαιριστές, θα αγωνίζονται 9 ποδοσφαιριστές στην αρχική ομάδα και οι υπόλοιποι μπορούν να γίνονται αλλαγή  όλοι, όσες φορές ο προπονητής το επιθυμεί χωρίς διακοπή του αγώνα.

Πρωτάθλημα προτζούνιορ

Θα συμμετάσχουν  ποδ/στές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007.
Οι αγώνες θα γίνουν  στα γήπεδα 5 x 5 του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ
στις 6,7, και 9 Απριλίου 2014.
Κάθε ομάδα  έχει δικαίωμα να δηλώσει στο ΦΑ μέχρι 18 ποδοσφαιριστές, θα αγωνίζονται 7 ποδοσφαιριστές στην αρχική ομάδα και οι υπόλοιποι μπορούν να γίνονται αλλαγή  όλοι, όσες φορές ο προπονητής το επιθυμεί χωρίς διακοπή του αγώνα.
Ότι δεν προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη ή στους κανονισμούς αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) θα επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ. μέσα στα πλαίσια του καταστατικού της ΕΠΣΜ και του φίλαθλου πνεύματος.