Τετάρτη, 22 Μάιος 2013 18:13

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Θέμα ημερών είναι να ξεκαθαρίσει το ρόστερ στον Εθνικό Μελιγαλά. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τους παίκτες που σήκωσαν φέτος το βάρος στη Δ' εθνική ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ποιοι θα αποχωρήσουν. Πρόθεση είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός, ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες να πρωταγωνιστήσει ο Εθνικός στην Α' τοπική.


Αυτό άλλωστε έχει ζητήσει και ο Αντώνης Μαυρέας που συμφώνησε για διετή θητεία στον πάγκο της ομάδας του Μελιγαλά.
Οι νεαροί Ντονάς και Αλεξανδρόπουλος δύσκολα πάντως θα μείνουν στον Εθνικό, αφού θα αποχωρήσουν λόγω σπουδών, αλλά και για να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Ακόμα ο Χριστόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Κάτι που αποτελεί πλήγμα, μιας και ήταν από τους γκολκίπερ που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Οσον αφορά το γήπεδο, οι εργασίες έχουν εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία και μετά από δύο χρόνια η ομάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρας. Ο αγωνιστικός χώρος έχει πλέον πρασινίσει και τις επόμενες μέρες θα αλλαχθεί η σκεπή στο χώρο των αποδυτηρίων και θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις στην κερκίδα.
Το βέβαιο είναι ότι ο Εθνικός θα ξεκινήσει προετοιμασία στο Στάδιο του Μελιγαλά και αυτό θέτει τις βάσεις για μια αξιόλογη πορεία τη νέα σεζόν.
Π.Φ.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ