Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2015 14:12

Κυπελλούχος Ζακύνθου ο Κώστας Κλάδης με τον Α.Ο. Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

Μεσσηνιακό χρώμα είχε ο προχθεσινός τελικός του κυπέλλου Ζακύνθου ανάμεσα στον Α.Ο. Λεβάντε και τον Αστέρα Μαχαιράδου, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.


Ο Κώστας Κλάδης οδήγησε τον Α.Ο. Λεβάντε στο πρώτο κύπελλο της ιστορίας του και μάλιστα με άνεση, καθώς η ομάδα του νίκησε 4-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον Διονύση Μαλαφούρη που βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές!
Ο Καλαματιανός προπονητής είναι από το καλοκαίρι στο όμορφο νησί και έχει καταφέρει  κάνει πρωταγωνίστρια, μια ομάδα που ανέβηκε πριν από πέντε χρόνια στην Α' τοπική.
 Βλέπετε ο Α.Ο. Λεβάντε, δεν ξεχώρισε μόνο στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα μετρά σε 20 αγώνες 19 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 96-13 και έχει 11 βαθμούς διαφορά από τον Αστέρα Μαχαιράδου, με τον οποίο αντάμωσαν την Τετάρτη.
Με άλλα λόγια ετοιμάζεται για το νταμπλ και τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, κάτι που έχει φέρει μεγάλο ενθουσιασμό στη διοίκηση και στους φίλους της ομάδας. Ο Κώστας Κλάδης κάνει λόγο για εξαιρετικό κλίμα, λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή άπαντες τον αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια που αποδίδει καρπούς.
"Είναι ξεχωριστή μέρα γιατί πέρα από το Λεβάντε που ήθελε έναν, τίτλο, ήθελα και εγώ έναν
τίτλο στον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μου και είμαι συγκινημένος. Τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά και τη διοίκηση που έκανε αυτή την ομάδα. Είναι η ανερχόμενη δύναμη. Να δώσω συγχαρητήρια στο Μαχαιράδο, που έχει  βαριά φανέλα και  τιμή μου που τους αντιμετώπισα", δήλωσε στο Ioniansports ο έμπειρος τεχνικός μετά τη λήξη του τελικού.
Οσο για τη συνέχεια, κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και χρειάζεται προσπάθεια για να έρθει και το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.