Κυριακή, 29 Μάρτιος 2015 20:58

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 4-0: Εύκολη νίκη στο τελευταίο φετινό ματς στο Στάδιο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Με τη μεγάλη σε σκορ φετινή νίκη της ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα η "Μαύρη Θύελλα" τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της στην Γ' εθνική.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




Η μεσσηνιακή ομάδα ήταν σαρωτική απέναντι στον αδύναμο Αστέρα Μαγούλας τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα με τον Λουμπαρδέα να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και τον Καλαντζή να πετυχαίνει χατ - τρικ στο δεύτερο ημίχρονο.
Το ματς φυσικά δεν είχε βαθμολογική σημασία για καμιά από τις δύο ομάδες, οι οποίοι έχουν βγει εκτός στόχων εδώ και αρκετές αγωνιστικές.
Η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντας μάλιστα σε συνδυασμό με την βροχή που έπεφτε χθες το μεσημέρι στην Καλαμάτα, είχαν ως αποτέλεσμα να έχουμε και την μικρότερη φετινή προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο αφού οι θεατές στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου ήταν με το ζόρι 100…
Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η Καλαμάτα ήταν φανερά ανώτερη από την νεανική ομάδα της Μαγούλας και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη ενώ είχε ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα.
Στα θετικά η καλή παρουσία του νεαρού Βασιλόπουλου που ήταν στην βασική 11άδα ενώ θετικές επεμβάσεις είχε όταν χρειάστηκε ο Μούζος ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στα γκολπόστ.
Το σημερινό ματς ήταν το τελευταίο για φέτος στο Στάδιο, αφού στις έξι τελευταίες αγωνιστικές η Καλαμάτα θα παίξει 4 ματς εκτός έδρας, θα κάνει το ρεπό της και θα πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Μανδραϊκό που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

2' Πρώτο σουτ με τον Ηλιόπουλο από δεξιά, απόκρουσε δύσκολα ο Βασιλειάδης σε κόρνερ ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.
20' Κόρνερ ο Χαρίτος, κεφαλιά ο Λαζάρου, όμως απόκρουσε δύσκολα ο Βασιλειάδης.
23' ΓΚΟΛ 1-0. Ο Λουμπαρδέας έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Καλαντζή μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 1-0 για την Καλαμάτα.
25' Ωραία προσπάθεια και πλασέ του Επιτροπάκη για τον Αστέρα, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
30' Ο Βελιανίτης βγήκε τετατετ με τον Μούζο αλλά το πλασέ του δεν ήταν δυνατό και ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.
43' Ο Ηλιόπουλος από δεξιά γύρισε στον Καλαντζή που πλάσαρε πάνω στην κίνηση αλλά ο Βασιλειάδης απόκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ.
50' ΓΚΟΛ 2-0. Ο Νιφορόπουλος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βασιλόπουλος έπιασε το σουτ, απόκρουσε ο Βασιλειάδης αλλά η μπάλα έφτασε στον Καλαντζή που από κοντά πέτυχε με πλασέ το 2-0.
61' ΓΚΟΛ 3-0. Ο Βασιλόπουλος από αριστερά γύρισε εξαιρετικά τη μπάλα στον Καλαντζή που με πλασέ πέτυχε το 3-0 για την Καλαμάτα.
65' Μετά από πάσα του Τσάτσου ο Ηλιόπουλος βγήκε τετατετ με τον Βασιλειάδη ο οποίος όμως απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού της Καλαμάτας.
77' ΓΚΟΛ 4-0. Ο Καλαντζής πέτυχε το 4-0 με το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο ματς. Ο Ηλιόπουλος έκανε μακρινή κάθετη πάσα, ο Καλαντζής μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.
85' Ο Ηλιόπουλος σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
89' Ο Βασιλόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε το σουτ αλλά απόκρουσε ο Βασιλειάδης.
Διαιτητής ήταν ο Καλανζής από την Αθήνα με βοηθούς τους Γούναρη, Στάικο, επίσης από την Αθήνα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μούζος, Νιφορόπουλος, Λαζάρου, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος (66' Νικολόπουλος), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας (76' Κουντάνης), Βασιλόπουλος, Τσάτσος (66' Κεϊτά), Καλαντζής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Κούρτης, Τσαγγάρης, Οικονομόπουλος, Τσατίδης, Δημόπουλος, Μανωλιάς, Μαζιώτης (53' Καρρίκι), Τσακώνης (76' Μιχαήλος), Βελιανίτης (60' Ζώντος), Επιτροπάκης.