Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 19:17

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Νέο τρίποντο με σκόρερ τον Διακουμή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Νέο τρίποντο με σκόρερ τον Διακουμή

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο Τσικλητήρας Πύλου που επικράτησε 1-0 του Εθνικού Μελιγαλά, σε χθεσινό ματς που έγινε παρουσία λίγων φιλάθλων στο γήπεδο της Πύλου.


Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 17' όταν ο Μαραβέλας βρήκε τον Διακουμή και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη ήταν ανώτερη και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με τους Διακουμή, Καλδή και Δούνια.
Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός ανέβασε την απόδοση του, έχοντας την εδαφική υπεροχή. Από την άλλη ο Τσικλητήρας δεν συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, επηρεαζόμενος και από την κούραση από τα συνεχόμενα ματς.
Στο 87' ο Πιτσιλής δεν βρήκε την μπάλα καλά μετά από κόρνερ του Μουστάκα, ενώ η πιο κλασική ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου χάθηκε στο 89' με τον Μουρούσια να κάνει ωραία ενέργεια και να σουτάρει, όμως ο Μίντζηρας απέκρουσε.
Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γιαννακλή και Τσοπανάκη. 
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Μαραβέλας (70' Ν. Παπαγεωργίου), Ν. Εμμανουήλ, Μουράτης, Κουτίβας, Ο. Εμμανουήλ, Δούνιας (80' Χίσα), Γ. Παπαγεωργίου, Καλδής, Σεφεράσι (57' Νάτσης), Διακουμής.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Γεωργόπουλος, Θανόπουλος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος (77' λ. τρ. Παυλάκος), Γερμάνης, Μπαλαλάς, Μουστάκας, Δικαίος (68' Λάγιος), Καραγιάννης, Μουρούσιας.