Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 19:38

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-0: Εύκολη επικράτηση για τους "ερυθρόλευκους"

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-0: Εύκολη επικράτηση για τους "ερυθρόλευκους"

Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που νίκησε στο "Γ. Λουκαρέας" το Ασπρόχωμα με 3-0.


Οι "ερυθρόλευκοι" φρόντισαν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση και στο 18' είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-0 και στα τελευταία λεπτά με ένα ακόμη γκολ εδραίωσαν την επικράτησή τους.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα, όμως δεν βρήκαν δίχτυα. Είχαν ένα δοκάρι και μια κλασική ευκαιρία για να σκοράρουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως δεν τις αξιοποίησαν.
Στο 9' ο Κούτρης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0. Στο 18' μετά από γύρισμα του Παπαδέα, ο Μπάλας με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 87' ο Θεοδωρόπουλος βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα με το κεφάλι και πάσαρε στον Αλεξανδρόπουλο, αυτός αφού απέφυγε έναν αμυντικό με σουτ "έγραψε" το τελικό 3-0. Στο 68' φάουλ του Κουρούπη απέκρουσε αρχικά ο Κωνσταντακόπουλος στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 75' κάθετη πάσα του Μαραγκού για τον Φίλιο, αυτός βγήκε μόνος απέναντι στον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια με τα πόδια, πριν ο αντίπαλος του σκοράρει.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κωνσταντακόπουλος, Μαρούδας, Παπαλέξης, Μπάλας, Πολυμενέας, Τζίφας, Τσαναλίας (80' Μπάχα), Αναγνωστόπουλος (60' Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Παπαδέας (85' Μπαζάνης), Κούτρης.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Ξυδιάς (70' Δ. Γυφτέας), Αρβανίτης, Καραχάλιος (46' λ.τρ. Μαραγκός), Φουρναράκος, Πετσόπουλος, Πολίτης, Ηλ. Ηλιόπουλος, Κουρούπης, Αρ. Ηλιόπουλος (60' Χριστόπουλος), Φίλιος.