Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015 08:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο Δημοτικό Στάδιο χάθηκαν όλα...

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο Δημοτικό Στάδιο χάθηκαν όλα...

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έχει έξι αγωνιστικές ακόμη, όμως προχθές η Καλαμάτα ολοκλήρωσε πρόωρα τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της.


Αυτό συνέβη, καθώς τις έξι τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει 4 φορές εκτός έδρας, θα κάνει το ρεπό της και θα πάρει στα χαρτιά το ματς που επρόκειτο να παίξει στο Στάδιο με τον Μανδραϊκό, καθώς αυτός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Οι αποχωρήσεις ομάδων είναι αυτές που δημιουργούν αυτή την… ανωμαλία στο πρόγραμμα, κάτι που σχολίασε αρνητικά και προχθές ο τεχνικός της Καλαμάτας Μιχάλης Καβαλιέρης.
Μια συνολική ματιά στα φετινά αποτελέσματα της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο δείχνει ότι εκεί χάθηκαν ξεκάθαρα οι πιθανότητες που είχε η ομάδα να πάρει τον τίτλο.

5 νίκες, 3 ήττες
και 5 ισοπαλίες

Ενώ εκτός έδρας έχει παρόμοια ή και καλύτερα αποτελέσματα από τους διεκδικητές του τίτλου, στο Στάδιο η Καλαμάτα έχει απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 13 παιχνίδια.
Συνολικά δηλαδή πήρε μόνο τους 20 από τους 39 βαθμούς που διεκδίκησε μέσα στην έδρα της.
Νίκησε μόνο τους ΑΟ Κύμης (1-0), Παναργειακό (2-1), Ερμή Κιβερίου (2-0), Βάρδα (2-1) και Αστέρα Μαγούλας (4-0). Έφερε ισοπαλίες με Ζακυνθιακό (1-1) , Λουτράκι (0-0), Αιολικό (0-0), Βύζαντα Μεγάρων (1-1) και Δόξα Νέας Μανωλάδας (1-1) και έχασε από Πανελευσινιακό (0-1), Παναρκαδικό (0-2) και Αχαϊκή (0-2).
Εχασε 19 βαθμούς στο γήπεδο της, ενώ πέρυσι είχε χάσει 12, κάνοντας μεν τέσσερις ήττες αλλά κερδίζοντας τα υπόλοιπα 11 ματς.

Εκτός με Δόξα
την Κυριακή

Η συνέχεια του πρωταθλήματος περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Νέας Μανωλάδας που θα γίνει την Κυριακή στην Ηλεία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδια και για τις δύο ομάδες αφού και η Δόξα - του γνωστού μας Μίλτου Γκόφα - έχει εξασφαλίσει την παραμονή.