Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 20:09

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θετικό κλίμα για ανανέωση με Μαυρέα

Γράφτηκε από τον

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν για τον Τέλλο Αγρα οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει εδραιωθεί στην πρώτη 4άδα της Α' τοπικής και σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Ηδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αντώνη Μαυρέα με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το κλίμα είναι θετικό και οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του έμπειρου τεχνικού. Αλλωστε υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση για τη συνεργασία.
Προέχουν όμως οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, μιας και η διετής θητεία της σημερινής ολοκληρώνεται φέτος. Τα περισσότερα μέλη έχουν την πρόθεση να συνεχίσουν και θα πλαισιωθούν από ορισμένα νέα που έχουν εκφράσει την επιθυμία να μπουν στο συμβούλιο.
Οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα θέλουν να κάνουν νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν τον προγραμματισμένο για την επόμενη. Ετσι δεν αποκλείεται και πριν το Πάσχα να γίνουν οι αρχαιρεσίες και εν συνεχεία να κλείσει το θέμα του προπονητή. Οσον αφορά το στόχο, θα είναι και πάλι μια θέση στην τριάδα.

Για το γόητρο στο φινάλε

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τέλλος Αγρας γνώρισε την Κυριακή την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και μοιράζεται μαζί του την τρίτη θέση.
Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Αρφαρών που θέλει μόνο νίκη για να μείνει στην Α΄' τοπική.
Ο Αγρας θα παίξει όμως με σκοπό τη νίκη για την ιστορία του. Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Νάκος, που δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα.