Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015 18:10

Χοντραίνει η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ...

Γράφτηκε από τον

Εξώδικο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε προ ημερών η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας να μάθει πώς γίνεται να υπάρχει παρουσία της οικογένειας Μελισσανίδη τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΟΠΑΠ, από τη στιγμή που υπάρχει ασυμβίβαστο.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονταν για την αδράνεια της ΕΕΑ και ρωτούσαν πώς είναι δυνατόν η «Ένωση» να συμμετέχει στο κουπόνι του στοιχήματος, όταν υπάρχει το ίδιο όνομα και στις δύο εταιρείες.

Η επιτροπή από την πλευρά της κάλεσε εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να παρευρεθεί στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/3), με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, να δίνει το παρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, οι τόνοι ανέβηκαν, με τον κ. Βρέντζο να επαναλαμβάνει τις θέσεις της ομάδας του Πειραιά και να τονίζει: «Είναι δυνατόν να μην έχετε τόσο καιρό κινήσει διαδικασίες από τη στιγμή που υπάρχει ασυμβίβαστο;».

«Από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται κάπου ο Μελισσανίδης, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Τι είναι αυτά που μας λέτε; Πώς μπορεί να στηριχθεί κάτι τέτοιο, να ασχολούμαστε, δηλαδή, με φήμες;», διερωτήθηκε από την πλευρά της η επιτροπή, η οποία έφερε ένα παράδειγμα γνωστό στους «ερυθρόλευκους»:

«Δήμαρχος στον Πειραιά ποιος είναι; Γιατί υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι είναι ο κ. Μαρινάκης. Μπορεί, όμως, να αποδειχθεί κάτι τέτοιο;».

Η ΕΕΑ ζήτησε τελικά από τον κ. Βρέντζο να σταλεί υπόμνημα από την ΠΑΕ με τις θέσεις της, προκειμένου το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η θητεία της επιτροπής με την τωρινή της σύνθεση λήγει στο τέλος Απριλίου.

Από τη στιγμή που η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 20 Απριλίου, καθίσταται σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει απόφαση επί του αιτήματος του Ολυμπιακού με τη συγκεκριμένη σύνθεση.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR