Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015 18:58

Βολές Χανδριναϊκού κατά του Δήμου Πύλου -Νέστορος για το γηπεδικό

Γράφτηκε από τον

Μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Χανδριναϊκό, ο οποίος λόγω έλλειψης γηπέδου αναγκάστηκε να κάνει τις προπονήσεις και τα παιχνίδια του στα γήπεδα της Μεθώνης και της Πύλου.


Η διοίκηση με ανακοίνωση της ρίχνει ευθύνες στον Δήμο Πύλου -Νέστορος για το γηπεδικό και τονίζει ότι η ομάδα θα επιστρέψει άμεσα στην φυσική της έδρας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ιδιωτική πρωτοβουλία για το γήπεδο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Τον Γολγοθά που πέρασε ο Σύλλογος όλη αυτή την σεζόν, δεν τον ευχόμαστε ούτε στον χειρότερο εχθρό. Χρειάστηκε να ταξιδέψουμε για προετοιμασία και προπονήσεις μόνο, πάνω από 4.500 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα μας. Δηλαδή μια απόσταση ίση με Χανδρινού - Λισαβώνα (Πορτογαλίας) οδικώς. Όλα γραμμένα στο χαρτί. Στο καραβάνι αυτό συμμετείχαν παράγοντες, ποδοσφαιριστές, γονείς, φίλοι, μικρά παιδιά, οικογένειες ολόκληρες. Αυτός που απείχε παντελώς και έχει την μοναδική ευθύνη για τον παραπάνω ξεριζωμό, έχει ένα όνομα….. Δήμος Πύλου - Νέστορος.      
Και επειδή ο Δήμος Πύλου - Νέστορος δεν έχει κάτι καινούργιο να μας πει για την λύση του γηπεδικού θέματος, σας λέμε εμείς:  
Ο Χανδριναϊκός σκοπεύει άμεσα να γυρίσει στην φυσική του έδρα (στο Χανδρινού, σε γήπεδο που είτε θα λέγετε δημοτικό είτε θα λέγετε ιδιωτικό. Η απόφαση αυτή είναι οριστική και αδιαπραγμάτευτη».
Στην ίδια ανακοίνωση, ο Χανδριναϊκός ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΑΟ Μεθώνης και του Τσικλητήρα Πύλου για την φιλοξενία, τον γιατρό Χρήστο Ντούκα για τις αφιλοκερδώς υπηρεσίες του και τους φιλάθλους της ομάδας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ