Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2015 13:39

Δεν το βάζει κάτω ο Πουρτουλίδης στον Ηρακλή

Γράφτηκε από τον
Δεν το βάζει κάτω ο Πουρτουλίδης στον Ηρακλή

Το θέλω του Νίκου Πουρτουλίδη να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα είχε σαν αποτέλεσμα ο αρχηγός του Ηρακλή να ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.


O πρώην άσσος της "Μαύρης Θύελλας", όταν αυτή αγωνιζόταν στη Β' εθνική, δείχνει αποφασισμένος να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα που υπήρχανε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής του Ηρακλή κόντρα στην Λάρισα.
Ο αρχηγός του Ηρακλή είχε υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.
Αρχικά η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη. Το γεγονός ότι η μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν καθαρή είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει χαμόγελα. Ωστόσο η σκέψη να προφυλαχθεί παρέμενε εν όψει της συνέχειας της χρονιάς και ειδικότερα για τον πρώτο ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης με την Skoda Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Ο Πουρτουλίδης με το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε από την Δευτέρα σε καθημερινή βάση κατάφερε να ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το διάστρεμμα που είχε υποστεί και σήμερα να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο τεχνικός του Ηρακλή εξάλλου ήθελε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του για το ραντεβού της Κυριακής με την Λάρισα. Πολύ περισσότερο τον αρχηγό του και ένα από τα βασικά γρανάζια και της φετινής χρονιάς.
Από χθες εξάλλου στην διάθεση του Παπαδόπουλου βρίσκεται και ο Νίκος Ζιαμπάρης. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή ξεπέρασε πλήρως το αιμάτωμα που είχε υποστεί από το περιμετρικό κάγκελο στο γήπεδο του Ευόσμου με τον Αγροτικό Αστέρα.
Σε αντίθεση με τον Ζιαμπάρη και τον Πουρτουλίδη ερωτηματικό υπάρχει όσον αφορά την συμμετοχή του Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο 20χρονος ακραίος χαφ του Ηρακλή επέστρεψε από την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων και το φιλικό της περασμένης Δευτέρας με την Κροατία στο Περιστέρι με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του. Ενοχλήσεις που προήλθανε από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει με τον Ηρακλή σε Football League και Κύπελλο και δεν αποκλείεται να του στερήσουνε την παρουσία του κόντρα στην Λάρισα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Πηγή: sport24.gr