Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2015 19:03

Ο Πανελευσινιακός κέρδισε την ένσταση από Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

Δεκτή έγινε η ένσταση του Πανελευσινιακού κατά του Παναργειακού για το μεταξύ τους παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στις 8 Μαρτίου, το οποίο η ομάδα της Ελευσίνας είχε κερδίσει με 2-0.


Αναλυτιικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. έχει ως εξής:
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 10-03-2015 ένσταση του αθλητικού σωματείου Πανελευσινιακός κατά του αθλητικού σωματείου Παναργειακός. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Άργους την 08-03-2015 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο ενιστάμενο σωματείο Πανελευσινιακός με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει στο σωματείο Παναργειακός χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ.
Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου Παναργειακόςκαι κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (Γ' Εθνική, Παναργειακός-Πανελευσινιακός στις 8/3/2015)".
Να υπενθυμίσουμε πως οι «σταχυοφόροι» είχαν καταθέσει ένσταση, επειδή έγινε λάθος στο φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα ο Παναργειακός δήλωσε λάθος νούμερα και παίκτες στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα παίκτης των «πρασίνων» που αγωνίστηκε να έχει άλλο νούμερο στη φανέλα κι άλλο να γράφεται στο φύλλο αγώνα.
Ο Πανελευσινιακός έκανε την ένσταση παρότι είχε κερδίσει διότι πλέον κέρδισε τον αγώνα με τέρματα 3-0, όσο δηλαδή είχε χάσει στον πρώτο γύρο από τον Παναργειακό. Ετσι τώρα σε περίπτωση ισοβαθμίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε μπαράζ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ευνοούνταν η ομάδα του Αργους.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ