Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2015 19:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παρελθόν ο Νίκος Λουμπαρδέας

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη αποχώρηση παίκτη είχαμε σήμερα στην "Μαύρη Θύελλα" καθώς ο Νίκος Λουμπαρδέας (δεξιά στη φωτό) έλυσε πρόωρα την συνεργασία του με την Μεσσηνιακή ομάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.


Ο Λουμπαρδέας ήταν μια από τις καλές μεταγραφές της Καλαμάτας το περασμένο καλοκαίρι, βασικός σε όλα τα ματς και ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας.
Από τη στιγμή που η Καλαμάτα βγήκε εκτός στόχου όμως αποχωρεί και αυτός πρόωρα, όπως είχε συμβεί την περασμένη εβδομάδα με τους Σκάρο και Σχοινά.
Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα συνεχίζει με καθημερινές προπονήσεις  την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής.
Το ματς δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμιά από τις δύο ομάδες και ο τεχνικός της τοπικής μας ομάδας Μιχάλης Καβαλιέρης θα έχει την ευκαιρία να δώσει σε ένα ακόμη ματς ευκαιρίες σε κάποια από τα νεαρά παιδιά της ομάδας.
Ο Ζαχαρόπουλος είναι εκτός μάχης καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μαρτίνου και Κεϊτα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.