Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015 12:17

Οι Σπάθας και Δημητρόπουλος στον ανακριτή

Γράφτηκε από τον
Οι Σπάθας και Δημητρόπουλος στον ανακριτή

"Παρέλαση" ονομάτων στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, αφού προστέθηκαν δυο νέα ονόματα στη λίστα και ο λόγος γίνεται για τους Ηλία Σπάθα και Αλέξανδρο Δημητρόπουλο.


Δυο νέοι κατηγορούμενοι προστέθηκαν στη λίστα για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο και πέρασαν την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος ερευνά το θέμα, το οποίο έχει μπει στην τελική του ευθεία.
Μετά τους πρώτους που βρέθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν και ζήτησαν προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα, μεταξύ αυτών οι Κομπότης, Κάμπαξης, Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης, είχαμε και την παρουσία των Ηλία Σπάθα και Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, που τους βαραίνει η ίδια κατηγορία.
Θυμίζουμε ότι έχουν προστεθεί και άλλοι κατηγορούμενοι μετά τους 16, αφού ο αριθμός όσων φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, έχει φτάσει τους 21.
Ο Δημητρόπουλος, βρέθηκε ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη και μετά από λίγα λεπτά αποχώρησε, ενώ δεν έκανε δηλώσεις, απλά ισχυρίστηκε ότι επισκέφτηκε τον ανακριτή διαφθοράς για άλλη υπόθεση και όχι για την "εγκληματική οργάνωση", ενώ ούτε ο Σπάθας ήθελε να πει κάτι.
Έξω από το γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί βρέθηκε και η νομικός, μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football Leagυe, Ιωάννα Παντελοπούλου, η οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 29 Απριλίου.
Γι' ακόμα μία φορά πρέπει να τονιστεί πως το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενοι, δεν σημαίνει πως είναι κι ένοχοι, καθώς ισχύει για όλους το τεκμήριον της αθωότητας.
Πηγή: sport24.gr