Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015 14:03

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Να δυσκολέψει και τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός με σκόρερ τον Κουκούτση τερμάτισε το περασμένο Σάββατο το αμυντικό σερί της αήττητης Κυπαρισσίας, που την ήθελε να κρατά το μηδέν από τον Οκτώβριο. 


Δεν μπόρεσε όμως να της κόψει και βαθμούς, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-2 από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής.
Μια ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις και άφησε γλυκόπικρη γεύση στους καλαματιανούς, , όπως λέει στο "Ν" και ο προπονητής τους Γιώργος Κατσούλης.
"Από τη μία υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση των παιδιών, που περιόρισαν την Κυπαρισσία και δεν έκανε ευκαιρίες και από την άλλη πίκρα για την ήττα στο τέλος. Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Κρατάμε όμως την θετική εικόνα", σημειώνει ο Γ. Κατσούλης.
Να σημειωθεί ότι ο Μεσσηνιακός είχε δυσκολέψει την Κυπαρισσία και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, όπου ηττήθηκε και πάλι (1-0) στην εκπνοή.
Η συνέχεια για τους "πράσινους" περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πάμισο. 
"Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο πάρουμε", το σχόλιο του προπονητή του Μεσσηνιακού, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει σε διάστημα μιας εβδομάδας και την δεύτερη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.
Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει άγχος, μιας και ο Μ.Γ.Σ. φιγουράρει στην 6η θέση.
Αγωνιστικά, οι Πανταζής, Σταματελόπουλος έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά εκτιμάται ότι θα αγωνιστούν την Κυριακή στη Μεσσήνη.