Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 22:05

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-2: Ισοπαλία με Μπαράλες στο β’ ημίχρονο, μπορούσε και το διπλό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-2: Ισοπαλία με Μπαράλες στο β’ ημίχρονο, μπορούσε και το διπλό

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 στο 45+2;

Το τελικό 2-2 στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι ένα αποτέλεσμα που αδικεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι 23 τελικές (οι 15 στην εστία) έναντι των 7 (οι έξι στην εστία, με μόλις μία τελική στο β' μέρος) των «πράσινων» τα λέει όλα.
Το… μόνο που είχε να παραθέσει ο πολύ κακός Παναθηναϊκός έναντι στους Αρκάδες ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός έφτασε τα 13 γκολ στη Superleague σκοράροντας στο 6' έπειτα από μαγικό συνδυασμό με Χουχούμη- Πράνιτς – Κλωναρίδη και (κόντρα στη ροή του αγώνα) στο 45+2 με πλασέ σε αντεπίθεση (μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Ζέκα και λάθος του Μουνάφο), βάζοντας το «τριφύλλι» με 2-0 μπροστά στο σκορ. Οι σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φιλοξενούμενοι είχαν, όμως, απάντηση. Κι αυτή ακούει στο όνομα του Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός μείωσε με εκπληκτική κεφαλιά ανάμεσα από Ταυλαρίδη - Σίλντελφελντ στο 68' και στο 71' ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κροάτη στόπερ των γηπεδούχων. Με αυτά τα δύο γκολ έφτασε τα 16 στο φετινό πρωτάθλημα!
Στο 62% η κατοχή στο πρώτο μέρος
«Φοβηθήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο» είπε στο συνδρομητικό ο Γιάννης Αναστασίου και είχε απόλυτο δίκιο. Διότι μετά το 6' μόνο η μία ομάδα το προσπάθησε και αυτή ήταν ο Αστέρας. Η κατοχή του 62% υπέρ των Αρκάδων… μιλά από μόνη της, με τους φιλοξενούμενους να απειλού στο 18', στο 38' και στο 42΄με σουτ εκτός περιοχής των Γιαννιώτα, Ιγκλέσιας και Μάσα. Το δεύτερο μέρος είχε την ίδια εικόνα. Οι Αρκάδες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς καμία διάθεση να εγκαταλείψουν το ματς. Στο 54' είχαν την κορυφαία τους ευκαιρία με το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτα, ενώ στο έφτασαν στην ισοφάριση στο 68' και στο 71' με τον Μπαράλες.
ΣΚΟΡΕΡ: 6', 45+2' Μπεργκ – 68', 71 πεν. Μπαράλες
ΔΟΚΑΡΙΑ: 54' Γιαννιώτας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53' Πράνιτς, 66' Ταυλαρίδης, 71' Σίλντενφελντ - 43' Ιγκλέσιας, 73' Σανκαρέ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης (24 λ.τρ. Νάνο), Κλωναρίδης (61΄Δώνης), Λαγός, Μπεργκ (72' Καρέλης), Ζέκα, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Πράνιτς, Πέτριτς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο (72' Αλόκο), Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87' Πάρα).
Πηγή: sentragoal.gr