Παρασκευή, 24 Μαϊος 2013 13:13

Ζυμώσεις για μία διοίκηση σε Τέλλο Αγρα και Α.Ε. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τονΑκαρπη απέβη και η δεύτερη γενική συνέλευση του Τέλλου Αγρα που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη το απόγευμα στο δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων. Η τρίτη και τελική συνέλευση θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, χωρίς όμως για την ώρα να έχει καθοριστεί ακριβής ημερομηνία.


Ο λόγος που δεν καθορίστηκε ημερομηνία είναι πως το τελευταίο διάστημα γίνονται… ζυμώσεις στους Γαργαλιάνους προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι καλό στις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης.
Ετσι στα σκαριά βρίσκονται επαφές των ιθυνόντων του Αγρα με των ομολόγων τους της Α.Ε. Γαργαλιάνων, με σκοπό να φτιαχτεί ένα κοινό συμβούλιο που να διαχειρίζεται διοικητικά και τις δύο ομάδες.
Οι διεργασίες βρίσκονται σε καλό επίπεδο και φαίνεται πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, οι δύο ομάδες της πόλης να λειτουργούν από κοινού με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση τους.
Οι επαφές θα κορυφωθούν το προσεχές διάστημα και μέχρι τα τέλη του μήνα εκτιμάται πως θα έχει γίνει πράξη το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα, με τη νέα διοίκηση να απαρτίζεται από παράγοντες και των δύο συλλόγων.
Μετά τη ολοκλήρωση της σύνθεσης της νέας διοίκησης θα… τρέξουν οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Τέλλου Αγρα. Θα υπάρξει συνάντηση με τον προπονητή Θανάση Λακριντή για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους για τρίτη συνεχή σεζόν και θα ξεκινήσει η στελέχωση του ρόστερ με τον βασικό κορμό να παραμένει ως έχει. Οσον αφορά τους Μιχάλη Μπενέτο και Νίκο Τσίμπιτση που είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές μη Γαργαλιανιώτες, πρόθεση της διοίκησης είναι να τους κρατήσει για μία ακόμη χρονιά στις τάξεις της.