Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 13:45

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή στο 92', αλλά χωρίς αντίκρισμα

Γράφτηκε από τον

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πάμισος νίκησε χθες με 2-1 το Μεσσηνιακό και ολοκλήρωσε αήττητος τα φετινά του παιχνίδια στη Μεσσήνη (13 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Τα ευχάριστα νέα όμως που περίμενε την ίδια ώρα από το Δώριο δεν ήρθαν.  Η πρωτοπόρος Κυπαρισσία πήρε τη νίκη με 2-1 και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια (+6), μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Α' τοπικής. Κάτι που σημαίνει ότι το μεταξύ τους ντέρμπι στο φινάλε έχει ενδιαφέρον μόνο για το γόητρο.
Ο Πάμισος θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, πληρώνοντας την κακή πορεία στο β' γύρο, όπου το +4, έγινε -6 σε μια σεζόν μάλιστα που ξεκίνησε με 14 νίκες σε ισάριθμα ματς!
Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Μεσσηνιακός άνοιξε το σκορ στο 59' με τον Κουλόπουλο, αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ του Κάνιστρα στο 79' και του Αργυρόπουλου στο 92' γύρισαν το ματς.
Οι Καλαματιανοί έχασαν για δεύτερη σερί αγωνιστική στις καθυστερήσεις (είχε προηγηθεί το 1-2 με την Κυπαρισσία) και μοιράζονται με το Δώριο και το Διαβολίτσι την 6η θέση.
Ο Μεσσηνιακός απείλησε πρώτος στη Μεσσήνη με το Μπούνα στο 16' που κέρδισε την κόντρα στο τετ-α-τετ με τον Καλλιντέρη, αλλά στη συνέχεια η κεφαλιά του από πλάγια θέση  πέρασε άουτ.
Στην επόμενη φάση από σέντρα του Κουλόπουλου, ο Μπούνας και πάλι βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως έκανε αδύναμο πλασέ και ο γκολκίπερ του Παμίσου απέκρουσε.
Στο 19' ήταν η σειρά του Σκαλαίου να αποκρούσει την κεφαλιά του Αργυρόπουλου, ενώ στο 24' από κόρνερ του Χρ. Τρίψα, ο Μωράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Πάμισος ανέβηκε μετά το 25' και έχασε ακόμα τρεις ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο.
Στο 31' ο Ι. Καλογερόπουλος με τακουνάκι βρήκε το Χελά που σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Σκαλαίος.
Στο 40' μετά από συνεργασία Ι. Καλογερόπουλου και Χρ. Τρίψα, η μπάλα έφθασε στον Χελά,  που κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 43' σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μεσσηνιακού, πρώτα ο Ι. Καλογερόπουλος και στη συνέχεια ο Δρακόπουλος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58' ο Ι. Τρίψας επιχείρησε να αιφνιδιάσει με σέντρα - σουτ από δεξιά για να διώξει ο Σκαλαίος.
Στο 59' ο Κουλόπουλος έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του Παμίσου, προχώρησε και φάτσα με τον Καλλιντέρη δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το 0-1, ο Πάμισος ρίσκαρε για να αποφύγει την ήττα και ήταν ευάλωτος αμυντικά.
Στο 70' ο Δημόπουλος λίγο έλειψε να κάνει το 0-2, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή και ενώ μπορούσε να πασάρει.
Στο 72' ο Τριανταφυλλάκης έδιωξε με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
Τελικά ο Πάμισος από λάθος της άμυνας, ισοφάρισε σε 1-1 στο 79' με το κοντινό πλασέ του Κάνιστρα.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ι. Καλογερόπουλος απέφυγε τον Σκαλαίο και πλάσαρε, αλλά του στέρησε το γκολ ο Πανταζής που πρόλαβε και απομάκρυνε στην γραμμή.
Στο 88' ο Τσουλάκος, που έκανε χθες ντεμπούτο, σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σκαλαίος. Ο γκολκίπερ του Μεσσηνιακού έκανε άστοχη έξοδο στο 89', όμως ο Μωράκης που πήρε την κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Το γκολ ήρθε τελικά στο 92', με τον Κάνιστρα να ελίσσεται μέσα στην περιοχή και να πασάρει στον Αργυρόπουλο που με τη βοήθεια και του δοκαριού έγραψε με σουτ το 2-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Ζαρακοβίτη και Ηλιόπουλο ο οποίος ελέγχεται για τη φάση του 75',  όταν σήκωσε λανθασμένα τη σημαία σε αντεπίθεση του Μεσσηνιακού.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Μανιάτης (70' Αντ. Καλογερόπουλος), Μωράκης, Δρακόπουλος (62' Τσουλάκος), Χρ. Τρίψας, Χελάς (62' Κάνιστρας), Αργυρόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:  Σκαλαίος, Σταματελόπουλος (46' Κουλουράς), Γαβράς, Πανταζής, Αρβανίτης, Μπεγέτης (33' λ.τρ. Κουρέας), Δημόπουλος, Μπούνας, Πουλάκος (84' Μερκούρης), Κουλόπουλος, Κουκούτσης.