Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 16:41

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-2: Διπλό γοήτρου με Καπόγλη

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε το Σάββατο από την Καλαμάτα το Διαβολίτσι, καθώς επικράτησε στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" 2-1 του Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίτο τους διπλό στην Α' τοπική με γκολ του Καπόγλη στο 32' και στο 47', ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Πετράκος στο 78'
Ο ΑΟΔ έπιασε στους 38 βαθμούς το Μεσσηνιακό και το Δώριο στην 6η θέση, ενώ ο Απόλλωνας παραμένει με 49 βαθμούς ισόβαθμος με τον Τέλλο Αγρα στην 3η θέση.
Στην προχθεσινή αναμέτρηση οι νικητές απείλησαν πρώτοι με το φάουλ του Μαρρή στο 23' και ο Απόλλωνας με τον Τρικουράκη στο 30'
Στο 32' από σέντρα του Θεοδωρόπουλου, ο Θ. Δημητρίου έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο Καπόγλης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 47' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο Διαβολίτσι.
Ο Απόλλωνας ανέβηκε στη συνέχεια και στο 60' έφθασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μερκούρης νίκησε στο τετ α τετ τον Τρικουράκη και στην εξέλιξη της φάσης ο Πανταζής είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Μάλαμας απείλησε στο 64' και στο 74' , για να γίνει τελικά το 1-2 με την κοντινή κεφαλιά του Πετράκου στο 78'
Ο σκόρερ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 81', όμως ο Μερκούρης απέκρουσε το πλασέ.
Ο πορτιέρο του Διαβολιτσίου ήταν σε εξαιρετική μέρα και πρόλαβε και το Μπιτσάνη στο 83'.
Στο 84' ο Αντωνόπουλος απέκρουσε το σουτ του Θ. Δημητρίου.
Στο φινάλε ο Απόλλωνας πέτυχε γκολ με τον Πετράκο, το οποίο όμως ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Τσίρμπα προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που θεωρούν ότι έκανε μεγάλο λάθος σε αυτή τη φάση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Τσίρμπα και Γιαννακλή.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπραχίμι (46' Πετράκος), Μαργιόλης, Μιχαλόπουλος (62' λ.τρ. Μπιτσάνης), Αντωναίος, Κλουβάτος, Μάλαμας, Τρικουράκης, Φουρναράκος, Πανταζής, Κουπούζος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Παπαγεωργίου, Σκαρπαλέζος, Καστριτσέας (60' Π. Δημητρίου), Μαρρής, Θεοδωρόπουλος, Θ. Δημητρίου, Καπόγλης, Βεργόπουλος (75' λ.τρ. Πείδης), Δασκαλάκης, Αθανασόπουλος (53' Κωστόπουλος).