Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 18:04

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά, παρουσία αρκετών φιλάθλων της Ανδρούσας

Γράφτηκε από τον

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ασπρόχωμα και Ανδρούσα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Εγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος, με τις δύο ομάδες απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος να προσπαθούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Αν και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ανδρούσα ήθελε πιο πολύ τη νίκη ώστε να πλασαριστεί στην πρώτη 6άδα, που είναι πλέον ο στόχος της. Είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο της, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές παρά μόνο μία φορά και αυτό συνέβη όταν ήταν ήδη πίσω στο σκορ. Αξιοσημείωτο ότι στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της Ανδρούσας (80 με 100 άτομα), που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους παρότι το ματς ήταν αδιάφορο και έδειξαν πως ο κόσμος και το οικογενειακό κλίμα είναι η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας.
Στα αγωνιστικά στο 59' ο Κουρούπης έκανε τη διαγώνια μπαλιά μέσα στην περιοχή για τον Αρ. Ηλιόπουλο, τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε την μπάλα πάνω στον Ηλ. Ηλιόπουλο και αυτός χωρίς καθυστέρηση με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 87' ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Πολίτη και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Καντερέ για να γίνει έτσι το τελικό 1-1.
Νωρίτερα στο 81' η Ανδρούσα έχασε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει. Συγκεκριμένα ο Βοσνάκης "έκοψε" την μπάλα στο β' δοκάρι για τον Κάλλα, αυτός σούταρε αμέσως για να αποκρούσει με τα πόδια ο Μαραγκός, που είχε κλείσει την γωνία και με νέο σουτ ο Κάλλας στο ίδιο σημείο προσπάθησε να σκοράρει όμως ο Καντερές έκλεισε τη γωνία του και απέκρουσε σωτήρια.
Από εκεί και πέρα ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Βοσνάκης (13' κεφαλιά), Ζάκκας (21' σουτ, 44' σουτ, 76' φάουλ), Αρ. Ηλιόπουλος (28' φάουλ), Μπαλόπουλος (31' κεφαλιά, 68' σουτ), Πατσιώτης (46' κεφαλιά), Βλαχόπουλος (55' κεφαλιά, 82' σουτ) και Βοσνάκης (88').
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Κουτσαναστάσης, Ι. Γιαννέτσος, Καυκάς. Το Ασπρόχωμα ζήτησε πέναλτι στο 51' όταν σε σέντρα του Αρ. Ηλιόπουλου για τον Φίλιο, αυτός βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του Λίβα, που επιχειρούσε έξοδο.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Ζαφειρόπουλος, Αρβανίτης, Πετσόπουλος, Πολίτης, Κουρούπης, Ηλ. Ηλιόπουλος, Φίλιος, Καραχάλιος, Αρ. Ηλιόπουλος (62' Μαραγκός), Χριστόπουλος (78' Θεοδωρόπουλος).
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Λίβας, Δέδες (46' Φαράντος), Κρεμύδας, Γκούνης, Πατσιώτης, Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Μαραγκούλιας (70' Κάλλας), Βλαχόπουλος, Βοσνάκης, Καλογερόπουλος.