Τρίτη, 07 Απρίλιος 2015 10:09

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Εδειξαν το ταλέντο τους

Γράφτηκε από τον

Δεκάδες μικρούς παίκτες πλημμύρισε χθες το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία καθώς ξεκίνησε το τουρνουά προτζούνιορ που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.


Οι μικροί αθλητές, ηλικίας μόλις 8 και 9 ετών, έδειξαν το ταλέντο τους και κέρδισαν το χειροκρότημα των γονιών και φίλων που παρακολούθησαν τους αγώνες. Το σκορ φυσικά περνά σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιους αγώνες, όπου άλλωστε δεν υπάρχει βαθμολογία, καθώς το ζητούμενο είναι να ευχαριστηθούν τα μικρά παιδιά την πρώτη τους συμμετοχή σε τουρνουά. Τα χαμόγελα τους λοιπόν είναι αρκετά ώστε να χαρακτηρίσουμε πετυχημένη την χθεσινή πρώτη μέρα της διοργάνωσης.
Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 10 ομάδες.
Στα πρώτα ματς έπαιξαν ο Δαναός με τον Πατίστα και τα Πράσινα Πουλιά με την Ομόνοια.
Για τον Δαναό (οι συνθέσεις όλων των ομάδων είναι σύμφωνα με το φύλλο αγώνα) αγωνίστηκαν οι Μίχος, Καρακασιλιώτης, Ηλιόπουλος, Νταϊφώτης, Βαλασόπουλος, Βαγγάλης, Μηλίτσης, Καρούμπαλης, Γεωργουλέας, Γεωργακλής, Τζαναδάμης.
Για τον Πατίστα έπαιξαν οι Ζησιμάτος, Χάκος, Νικολής, Χρηστέας, Τάσης, Κοσμόπουλος, Μαντούκος.
Για τα Πράσινα Πουλιά έπαιξαν οι Τσικινάς, Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος, Δικαίος, Βουτσάς, Αραπάκης, Κυριακόπουλος.
Για την Ομόνοια αγωνίστηκαν οι Χάππας, Λιανός, Τζινέλλης, Μπουραντώνης, Μπάμπης, Γιαννούλης, Κωστόπουλος, Στασινόπουλος, Ρουσέας, Ντάσης.
Ακολούθηαν οι αγώνες του Αίαντα με τον Πάμισο και του Τέλλου Αγρα με την Αναγέννηση.
Για τον Αίαντα έπαιξαν οι Παπαμικρούλης, Μουρτζάνος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Μουτζούρης, Καραλέκας, Σπυρόπουλος, Δεδούσης, Μπούνας, Δημητρόπουλος, Σακκάς.
Για τον Πάμισο αγωνίστηκαν οι Τσαλδάρης, Πετρόπουλος, Μπαρούς, Κυριακόπουλος, Ντόγκας, Τσούσης, Πετρουλάκης, Μισσός, Σταθόπουλος, Γερουλάς, Κουρεντζής, Γιαννόπουλος.
Για την Αναγέννηση έπαιξαν οι Μηλίτσης, Ψώνης, Κάρτσωνας,  Κότσης, Καρούμπαλης, Γκοβας.
Για τον Τέλλο Αγρα αγωνίστηκαν οι Αναστασόπουλος, Νικολόπουλος, Καραχούντρης, Πανταζής, Καμπύλης, Σερέτης, Τζενέας, Καραγιάννης, Βενετσανάκος.
Η χθεσινή μέρα έκλεισε με το ματς του Ερμή με την Καλαμάτα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Σήμερα θα έχουμε την 2η αγωνιστική του τουρνουά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Μ. Τρίτη
Ομόνοια - Αίας (4 μ.μ.)
Αναγέννηση - Πράσινα Πουλιά (4 μ.μ.)
Καλαμάτα - Τέλλος Άγρας (5 μ.μ.)
Πατίστα - Πάμισος (5 μ.μ.)
Δαναός - Ερμής (6 μ.μ.)