Τρίτη, 07 Απρίλιος 2015 16:34

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Υπέγραψε μέχρι το 2018 ο Αναστασίου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Υπέγραψε μέχρι το 2018 ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2018.

''Βάλαμε τις βάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Να πάμε ψηλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα'' είπε.
ο μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ολοκληρώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Ο 42χρονος τεχνικός υπέγραψε στους ''πράσινους'' μέχρι το 2018, όπως ασφαλώς και οι συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος.
Ακολούθως ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί από εδώ και στο εξής, αναφέροντας: ''Βάλαμε τις βάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο, στόχος είναι να πηγαίνεις πάντα ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και γίνεται η προσπάθεια να πάμε στο επόμενο επίπεδο, δηλαδή ψηλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα''.
Κατέληξε λέγοντας: ''Αυτό που μετράει είναι η δουλειά. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Είμαι χαμηλών τόνων. Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και και να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και το έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο, αλλά και με τους Φύσσα και Βόκολο. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Θα δείτε στην πορεία. Είμαστε πάνω από τα παιδιά και εγώ και οι συνεργάτες μου. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Είμαστε διψασμένοι για περισσότερα πράγματα''.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ: ''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018'' επισημαίνεται.
Φιλοξενείται και δήλωση του Αναστασίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ''τριφυλλιού'' μετά τις υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ: ''Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα''.
Πηγή: sport24.gr