Τρίτη, 07 Απρίλιος 2015 18:22

Αφαίρεση 3 βαθμών στην Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Με -3 βαθμούς τιμωρήθηκε η Αχαϊκή για τα όσα είχαν συμβεί στο ματς με τον Παναρκαδικό και τώρα η υπόθεση παραμονή στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής, όπου μετέχει και η Καλαμάτα, έγινε πιο δύσκολη.


Ο σύλλογος της Κάτω Αχαγιάς πληρώνει τα επεισόδια και συγκεκριμένα επίθεση στο πούλμαν και τον προπηλακισμό της ομάδας της Τρίπολης. Ετσι τιμωρήθηκε  με αφαίρεση τριών βαθμών απ' το τρέχον πρωτάθλημα και πρόστιμο ύψους 1150 ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως πρακτικά έπεσε στους 24 πόντους και πλέον είναι στο -5 απ' την σωτηρία.  Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων εκατόν πενήντα (1.150) ευρώ. Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Κατακυρώνει τον αγώνα της 22/03/2015 του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΧΑΪΚΗ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με τέρματα μηδέν (0) έναντι τριών (3)".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ