Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2015 11:53

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν", λέει ο Γ. Κατσούλης για το ματς με Εράνη

Γράφτηκε από τον

Με τις… εντυπώσεις έμεινε και πάλι ο Μεσσηνιακός στο ματς κόντρα στον Πάμισο.

Οι καλαματιανοί προηγήθηκαν στη Μεσσήνη, όμως στις καθυστερήσεις ηττήθηκαν με 2-1.  Με το ίδιο σκορ και τον ίδιο τρόπο είχαν χάσει και από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Κυπαρισσία. Το θετικό όμως είναι ότι κοίταξαν στα μάτια τους μνηστήρες του τίτλου, όπως και στα αντίστοιχα ματς του πρώτου γύρου.
"Με τον Πάμισο δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση, όπως με την Κυπαρισσία. Βάση των ευκαιριών όμως δικαιούμασταν κάτι καλύτερο και το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρή γεύση. Και στα δύο τελευταία ματς μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς. Μας στοίχησε η απειρία, όπως και σε όλο το πρωτάθλημα", λέει στο "Ν" ο Γιώργος Κατσούλης.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού σχολίασε και το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Εράνη, που θα γίνει την Κυριακή 19 Απριλίου στην Καλαμάτα.
Οι "πράσινοι"΄ δεν κυνηγούν κάτι στην Α' τοπική, σε αντίθεση με τους Φιλιατρινούς που θα παίξουν την…επιβίωσή τους.
"Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς  με έναν αντίπαλο που "καίγεται" για βαθμούς. Θέλουμε όμως να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν και σε μια καλή θέση".
Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία είναι ο Βασίλης Μπεγέτης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχώρησε τραυματίας (μέση) από το τελευταίο παιχνίδι με τον Πάμισο και είναι αβέβαιο αν θα προλάβει την Εράνη.