Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2015 15:58

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Οι κόποι μιας χρονιάς στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Τους κόπους μιας χρονιάς θα παίξει ο Αστέρας Αρφαρών στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Διαβολίτσι. Η ομάδα του Στάθη Βανικιώτη θέλει μόνο νίκη για να μείνει στην κατηγορία ή να δώσει αγώνα μπαράζ με την Εράνη, με την οποία έχουν τους ίδιους βαθμούς και από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.


Αν λοιπόν ισοβαθμήσουν, θα χρειαστεί να παίξουν μπαράζ για μια θέση στην Α' τοπική.
Οπως και να 'χει ο Αστέρας, χρειάζεται το διπλό στο Διαβολίτσι για να ελπίζει.
"Η νίκη είναι μονόδρομος. Θέλουμε να κερδίσουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα κάνει η Εράνη. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά υπάρχει αισιοδοξία", λέει στο "Ν" ο Στάθης Βανικιώτης για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής.  Ο προπονητής του Αστέρα τονίζει στη συνέχεια ότι: "Η νίκη επί του Αγρα μας ανέβασε την ψυχολογία και έχουμε αυτοπεποίθηση, διότι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με το Διαβολίτσι και δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο σενάριο".
Το ευχάριστο για τον Αστέρα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και θα παραταχθεί πάνοπλος στο ματς της χρονιάς, που έχει οριστεί για την Κυριακή 19 Απριλίου.

Τα εκτός έδρας ματς στον β' γύρο

Ο Αστέρας με τη νίκη επί του Τέλλου Αγρα που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Για να αποφύγει όμως τον υποβιβασμό πρέπει να κερδίσει και εκτός έδρας, όπου φέτος έχει αναιμική παρουσία.
Ενδεικτικό ότι σε 14 εξόδους, μετρά μόλις τρία διπλά, μία ισοπαλία και 10 ήττες με τέρματα 14-37.
Στο δεύτερο γύρο έχει νικήσει μόνο τον Ακρίτα Κορώνης (1-2) στις 7 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Λογγάς.
Από εκεί και πέρα, μετρά μόνο ήττες. Συγκεκριμένα από Απόλλωνα Καλαμάτας (5-1), Δώριο (4-1), Τσικλητήρα Πύλου (2-0). Κυπαρισσία (5-0), Εθνικό Μελιγαλά (2-0) και Ανδρούσα (2-1).