Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2015 19:05

Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Σίντελφελντ αλλά...

Γράφτηκε από τον
Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Σίντελφελντ αλλά...

Αναποφάσιστος παρουσιάζεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σχετικά με το μέλλον της καριέρας του και την πρόταση ανανέωσης, που έχει στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Κροάτης αμυντικός εξέφρασε μεν την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι», αλλά επεσήμανε πως ως επαγγελματίας πρέπει να υπολογίσει πολλές παραμέτρους όπως τα χρήματα, το περιβάλλον, την οικογένεια και τις συνθήκες διαβίωσης.

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί κάποιο τελεσίγραφο από τη διοίκηση ώστε να δώσει την απάντησή του, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιωθεί για να είναι απόλυτα έτοιμος στα πλέι οφ.

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Όλοι ξέρουν ότι θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Το έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να το λέω. Μου αρέσει η ομάδα, η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον στο οποίο ζω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι είμαστε και επαγγελματίες.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή και την καριέρα μου και πρέπει να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα. Σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή εξετάζεις τα πάντα. Χρήματα, περιβάλλον, οικογένεια, συνθήκες διαβίωσης. Είναι μια απόφαση που καθορίζει τη ζωή σου για μία τριετία και δεν είναι εύκολη», δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά» ο Σίλντενφελντ.

Για το αν υπάρχει τελεσίγραφο από τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει κάποιο τελεσίγραφο για να απαντήσω, αλλά θέλω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η υπόθεση για να ηρεμήσω και να χαλαρώσω. Ελπίζω σύντομα να έχουμε τελειώσει».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: «Δεν ήμασταν καλοί και το ξέρουμε. Ίσως φταίει η έλλειψη ρυθμού, ίσως είναι και θέμα ψυχολογίας. Πρέπει, όμως, να συνέλθουμε αμέσως αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι εκεί θα ξαναβρούμε το καλό μας πρόσωπο και θα κάνουμε το χρέος μας».

 

ΠΗΓΗ: Α-SPORTS.GR