Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 20:54

Για 11η χρονιά φιλικό στη μνήμη του Γ. Τριανταφυλλόπουλου

Γράφτηκε από τον

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα το φιλικό στη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα της Ομόνοιας Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου. Ενα παιχνίδι που έχει γίνει θεσμός, καθώς διεξήχθη για 11η σερί χρονιά στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" με αντιπάλους την Ομόνοια και συμπαίκτες και φίλους του Γιώργου.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Γιάννης Μανωλόπουλος πριν από την έναρξη του αγώνα τόνισε:
 "Μαζευτήκαμε εδώ για 11η χρονιά. Δεν ξεχνάμε ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας.  Ο αγώνας έχει γίνει θεσμός και σας ευχαριστώ όλους όσους βρίσκεστε στο γήπεδο. Να είμαστε καλά και του χρόνου ώστε να ξαναπαίξουμε". Εμφανώς συγκινημένη και  η μητέρα του Γιώργου Αγγελική Τριανταφυλλοπούλου, η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
 Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πατέρας του Γιώργου Σπύρος, καθώς και ο θείος του Γιάννης.
Στο χώρο υπήρχαν τα γάντια και η φανέλα του αδικοχαμένου τερματοφύλακα που είχε αγωνιστεί ακόμα σε Αρφαρά, Δώριο, Πεταλίδι και Απόλλωνα Καλαμάτας.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η Ομόνοια πήρε τη νίκη με 4-2 έχοντας πρωταγωνιστή το Χατζηπαναγιώτη που σημείωσε χατ - τρικ.
Οι φίλοι του Γιώργου όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 21' με διαγώνιο σουτ του Ντάση.
Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Χατζηπαναγιώτης σέντραρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στην επαναφορά ο Στ. Αγγελής με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χατζηπαναγιώτης με διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια.
Στο 74' ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στο επόμενο λεπτό ο Δ. Σώκαλης με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-2, αλλά στο 78' ο Χατζηπαναγιώτης και πάλι διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 4-2.
Το φιλικό διαιτήτευσε ο Θανάσης Δημόπουλος.
ΟΜΟΝΟΙΑ:  Μέτσος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Πετριτάι, Κυριακόπουλος, Τάφα, Ι. Δημόπουλος, Στ. Αγγελής, Χανδρινός, Βασιλόπουλος, Χατζηπαναγιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Τζήκας, Δημητρίου.
ΦΙΛΟΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Αγγελής, Απ. Γιαννόπουλος, Νταγιόπουλος, Μαρινάκης, Δ. Τζανετάκος, Δ. Κωστόπουλος, Γιαννούλης, Β. Παναγιωτόπουλος, Δ. Σώκαλης, Μούργος, Ντάσης.  Αγωνίστηκαν και οι Θ. Παναγιωτόπουλος, Αθανασόπουλος, Π. Δεικτάκης, Βασιλάκης, Π. Τζανετάκος, Ε. Κομπότης.