Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 15:21

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Το χάρηκαν με τη ψυχή τους

Γράφτηκε από τον

Μετά το τουρνουά προτζούνιορ, που έγινε τη Μεγάλη Εβδομάδα, τη σκυτάλη πήρε από χθες το τουρνουά τζούνιορ.

Μία ακόμα διοργάνωση της ΕΠΣ Μεσσηνίας που έφερε στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία δεκάδες μικρούς ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004, 2005.
Οι αυριανοί… αστέρες του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Το σκορ σε τέτοιες διοργανώσεις περνά σε δεύτερη μοίρα και σημασία έχει η συμμετοχή και η χαρά του παιδιού, όπως βέβαια και των γονιών που καμάρωναν από την κερκίδα.
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με τη διεξαγωγή της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής. Σήμερα υπάρχει ρεπό και αύριο θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική.
Στην πρεμιέρα αναμετρήθηκαν η Δόξα με την Ομόνοια, η Α.Ε. Λογγάς με τον Πανθουριακό, ο Δαναός με τον Αστέρα Αρφαρών, τα Πράσινα Πουλιά με τη Χώρα, ο Πάμισος με τον Τέλλο Αγρα, η Μεθώνη με τον Αίαντα, ο Ηρακλής με τον Αίαντα και η Αναγέννηση με τον Αίαντα (είχε τρεις ομάδες).
Για το Δαναό (οι συνθέσεις των ομάδων είναι σύμφωνα με το φύλλο αγώνα) αγωνίστηκαν οι Μουρκάκος, Κούρος, Βρυώνης, Παντελόπουλος, Μαστορέας, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Παπανικολός, Δουλαπτσής, Σαούτι, Μηλιώνης, Κοτσιλιέρης.
Για τον Αστέρα Αρφαρών οι Καραγιάννης, Κατσαμπάνης, Κανελλόπουλος, Πετρόπουλος,  Μπούρας, Καρούτας, Μωραγιάννης, Η. Σακκάς, Ι. Σακκάς.
Για την Α.Ε. Λογγάς έπαιξαν οι Μάραντος, Λιόππας, Β. Μουλατσιώτης, Π. Μουλατσιώτης, Τερζής, Ρισβάνης, Ντούνιας, Καμβύσης, Γελαδάς., Λιαράκος.
Για τον Πανθουριακό έπαιξαν οι Δημόπουλος, Φ.  Φαββατάς, Καραγιάννης, Η. Φαββατάς, Πανταζόπουλος, Τσουκαλάς, Σολλάκου, Πάπα, Παπαδόπουλος, Α. Δημόπουλος.
Για τη Δόξα Καλαμάτας έπαιξαν οι Κουράφας, Παπαδόπουλος, Πατριαρχέας, Κρέπης, Τεντζογλίδης, Δούνιας, Νικολακέας, Μαρούλης, Βασιλόπουλος, Μπούνα.
Για την Ομόνοια έπαιξαν οι Τσάκαλης, Κουρέτας, Μπάμπης, Μανωλέας, Βρυώνης, Δημητρίου, Θοδωρής, Κουμουνδούρος, Δαμουράς, Καράγιωργας, Αργυρίου.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Πέμπτη 16 Απριλίου

Ομόνοια - ΑΕ. Λογγάς  (4 μ.μ.)
Πανθουριακός - Δαναός  (4 μ.μ.)
Αναγέννηση - Αστέρας Αρφαρών  (4 μ.μ.)
Αίας - Πράσινα Πουλιά (5 μ.μ.)
Αίαντας. - Χώρα (5 μ.μ.)
Τέλλος Άγρας - Μεθώνη (5 μ.μ.)
Ηρακλής Καλ. - Δόξα (6 μ.μ.)
Πάμισος - Αίας (1) (6 μ.μ.)
Ρεπό: Πράσινα Πουλιά (1), Δαναός (1)