Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 12:20

Ετοιμάζονται για τη φιέστα στην Κυπαρισσία - Μπήκαν 350 καθίσματα στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον

Περίπου 350 καθίσματα μπήκαν από χθες στην κερκίδα του δημοτικού γηπέδου Κυπαρισσίας, με την ομάδα της πόλης να ετοιμάζεται για την απονομή του πρωταθλήματος το Σάββατο το απόγευμα μετά τον αγώνα με τον Πάμισο.

Έτσι άλλαξε σημαντικά η εικόνα του γηπέδου και κυρίως των κερκίδων. Στόχος είναι να μπουν καθίσματα σε όλο τον χώρο των κερκίδων ενώ παράλληλα έτοιμη είναι η μελέτη για την συντήρηση του συνθετικού τάπητα του γηπέδου και τις ανακαίνισης των αποδυτηρίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθίσματα αυτά υπήρχαν στις αποθήκες του Δήμου καθώς είχαν περισσέψει από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και απλώς μέχρι τώρα δεν είχαν αξιοποιηθεί.

"Βελτίωση και του τάπητα"

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας ,Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Ζαχαρίας Κανελλόπουλος επισήμανε « Οι παρεμβάσεις που κάνουμε ως Δήμος Τριφυλίας και ως Νομικό Πρόσωπο σε όλους τους αθλητικούς χώρους είναι σημαντικές. Εχουμε ξεκινήσει από πέρυσι παρεμβάσεις και στα κλειστά γυμναστήρια και στα ανοικτά γήπεδα. Αυτό που γίνεται σήμερα στην Κυπαρισσία,  θα συνεχιστεί και άλλους αθλητικούς χώρους Κοπανακίου , Φιλιατρών και Γαργαλιάνων. Γίνεται μια προσπάθεια να αναδείξουμε τον αθλητισμό και οι υποδομές να βελτιωθούν όσο γίνεται καλύτερα. Ασφαλώς τα οικονομικά πλαίσια δεν είναι αυτά που θα θέλαμε όμως μέσα σε αυτές τις οικονομικές συνθήκες,  προσπαθούμε για ότι καλύτερο. Επίσης είναι σε εξέλιξη μια μελέτη που έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο  16 χιλ. ευρώ για βελτίωση του τάπητα του δημοτικού γηπέδου Κυπαρισσίας και των αποδυτηρίων. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου θα γίνει δημοπράτηση. Τα καθίσματα που μπαίνουν εδώ είχαν περισσέψει από το κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας και έτσι είπαμε αυτά που ήταν στις αποθήκες να χρησιμοποιηθούν στο γήπεδο»

"Να γιορτάσουμε όλοι μαζί"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φωτεινός επισήμανε «Θέλω να ευχαριστήσω την δημοτική αρχή, τον δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα και τον πρόεδρο του Φορέα που είναι δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο έργο που πέντε χρόνια κάνει η διοίκηση της ομάδας του ΑΟΚ , να κάνει την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Μεσσηνίας. Οι κόποι μας φέτος δικαιώθηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος , μια πολύ δύσκολη χρονιά με μεγάλο ανταγωνισμό που ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά. Με την ευκαιρία θα ήθελα να προσκαλέσω τον κόσμο της Κυπαρισσίας στην φιέστα που θα γίνει το Σάββατο στον αγώνα με τον Πάμισο. Θα ήθελα να είναι δίπλα μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας της πόλης μας. Ελπίζουμε στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν να πάνε όλα καλά και να κατακτήσει η ομάδα μας την άνοδο στη Γ εθνική , που είναι και ο μεγάλος στόχος αυτής της διοίκησης»
Αναφερόμενος στην τοποθέτηση των καθισμάτων σημείωσε «Ηταν μια συνεργασία με τον Φορέα του Δήμου και αφού υπήρχαν αυτά τα καθίσματα πήραμε την πρωτοβουλία να μπουν στις κερκίδες. Κάτι που γίνεται με την προσφορά του μέλους της διοίκησης του κ. Διαμαντόπουλου που διέθεσε το συνεργείο του για την τοποθέτηση, έτσι πιστεύουμε αναβαθμίζεται και το γήπεδο της πόλης μας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ