Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 13:16

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη 20χρονος με… οπλοστάσιο σε αγώνα μπαράζ!

Γράφτηκε από τον

Απίστευτα πράγματα στην Αιτωλοακαρνανία όπου ο αγώνας της Δόξας Καινούριου με τον Άρη Αιτωλικού δεν τελείωσε ποτέ λόγω επεισοδίων, με την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν 20χρονο που είχε… τα πάντα πάνω του!

Η βία δεν λέει να σταματήσει να χτυπά το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Τελευταίο κρούσμα, αυτό της Τρίτης (14/04) στον αγώνα της Δόξας Καινούριου με τον Άρη Αιτωλικού. Ο αγώνας ήταν μπαράζ παραμονής για την παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως, δεν τελείωσε ποτέ λόγω επεισοδίων. Ενας οπαδός στο φινάλε του αγώνα… μπούκαρε και χτύπησε παίκτη με ομπρέλα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή.
Ο εν λόγω δράστης αναζητείται από την αστυνομία, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί πως πρόκειται για 48χρονο Έλληνα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία για αθλητική βία, ενώ τις ίδιες και μεγαλύτερες συνέπειες θα αντιμετωπίσει από τον νόμο ο 20χρονος που συνελήφθη. Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας έπεσε στα χέρια των αρχών έχοντας μαζί του έναν σάκο με πολεμοφόδια, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία!
Η ανακοίνωση:
«Συνελήφθη ένας 20χρονος ημεδαπός για αθλητική βία, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και κροτίδων στο Καινούριο Αγρινίου
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και ενός 48χρονου ημεδαπού που προξένησε σωματικές βλάβες σε ποδοσφαιριστή
Συνελήφθη, χθες (14-4-2015) το απόγευμα, στο Καινούριο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και κροτίδων.
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία σε βάρος ενός 48χρονου ημεδαπού, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Καινούριο, κατά τη διάρκεια, του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον υποβιβασμό ομάδας ( play out ), μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινουρίου - Άρης Αιτωλικού της Α΄ κατηγορίας E .Π.Σ.Α. , ο 20χρονος έριξε ένα σακίδιο πλάτης, από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου προς το εσωτερικό, σε μερίδα οπαδών, το οποίο κατασχέθηκε από αστυνομικούς.
Κατά τον έλεγχο του σακιδίου, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν:
•     (5) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς - εκρηκτικούς μηχανισμούς,
•     (11) κροτίδες,
•     μονωτική ταινία κα
•     (1) κομμάτι ύφασμα
Σε ότι αφορά τον 48χρονο, επιτέθηκε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα σε 29χρονο ποδοσφαιριστή και του προξένησε σωματικές βλάβες με μια ομπρέλα στο κεφάλι.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 48χρονου και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου».
Πηγή: onsports.gr