Δευτέρα, 27 Μάιος 2013 10:08

Παραμένει στην Καλαμάτα και ψάχνει για κεφάλαια ο Ράλλης, έχω πεισμώσει λέει ο πρόεδρος της ομάδας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, έστω και αν βλέπει ότι το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα που η λύση του θα είναι δύσκολη. Αυτό είναι το συμπέρασμα των δηλώσεων του προέδρου της ομάδας στο «Νotosport», μετά το τέλος του αγώνα με τον Ρούβα.


Ο κ. Ράλλης δηλώνει πεισμωμένος για την φετινή γκίνια της ομάδας, παραδέχεται τα λάθη του, ενώ στόχος του πλέον είναι να ενισχύσει με νέα πρόσωπα και με οικονομικούς πόρους την ομάδα για την νέα χρονιά.
Oπως τόνισε μάλιστα, από την εβδομάδα θα αρχίσουν να δρομολογούνται οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα...

«Eχω πεισμώσει
με την… γκίνια μας»

Ο κ. Ράλλης παραδέχτηκε πως φέτος έγιναν λάθη , ωστόσο τόνισε πως μεγάλο ρόλο έπαιξε η γκίνια και δήλωσε πεισμωμένος για την συνέχεια. «Eχω πεισμώσει για την φετινή γκίνια μας. Πραγματικά πήγαν όλα ανάποδα. Γκίνια, διαιτησία και τραυματισμοί που ήταν πολλοί και σημαντικοί. Πήραμε παίκτες όπως οι Καούνος και Πασάς που λόγω τραυματισμών δεν βοήθησαν. Χάναμε όλα τα παιχνίδια στο γκολ και στις λεπτομερείς χωρίς να μας καθηλώσει κάποια ομάδα. Eγιναν φυσικά και λάθος επιλογές».

Εξελίξεις αυτή
την εβδομάδα

«Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο και θα μιλήσουμε και με τους προπονητές. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Ψάχνουμε κεφάλαια, καθώς μόνος μου θα είναι δύσκολο να σηκώσω το βάρος για μια ακόμη χρονιά. Τα μέλη της διοίκησης θα μείνουν, όμως χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βοηθήσουν οικονομικά».

"Η ομάδα είναι ανοικτή για όλους,
δεν υπάρχει όμως καμιά πρόταση"

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας τόνισε πως οι «συμπαίκτες» ή ακόμη και νέος ηγέτης είναι ευπρόσδεκτοι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση από κάποιο επενδυτή, Υπάρχουν όμως επαφές με ανθρώπους που ίσως μπουν στην διοίκηση και βοηθήσουν οικονομικά, αλλά και σκέψεις για χορηγικά προγράμματα που θα δώσουν πόρους στην ομάδα.
«Μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανένας για να πάρει την ομάδα. Αν υπάρξει κάποιος, ευχαρίστως να έρθει. Προς το παρόν είμαι σε επαφή με 3-4 ανθρώπους που ίσως βοηθήσουν οικονομικά. Επίσης θα ζητήσουμε την βοήθεια των επιχειρηματιών της πόλης και των φιλάθλων. Ο κόσμος έχει δίκιο να μας βρίζει για την φετινή πορεία όμως, πέρα από τα λάθη μας, πήγαν όλα ανάποδα».

Προετοιμασία
στον Αρι

Να σημειωθεί ακόμη πως ο Ράλλης προβληματίζεται για το βοηθητικό της ομάδας. Το Παμμεσηνιακό (που είχε δεσμευθεί πως παραχωρεί ο Δήμος) χρειάζεται χρόνο και χρήμα για να ετοιμαστεί έγκαιρα. Εκτιμά λοιπόν πως η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία στο γήπεδο του Αρι.

«Σκληρό του χρόνου
το πρωτάθλημα»

Οσον αφορά τις δυσκολίες του ερχόμενου πρωταθλήματος, όπου θα έχουμε ενοποίηση Γ' και Δ' εθνικής τόνισε: «Περιμένω ένα πολύ δυνατό και σκληρό πρωτάθλημα του χρόνου για αυτό και πρέπει να κάνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δεν θα είναι πρωτάθλημα επιπέδου της φετινής Δ' εθνικής αλλά πρωτάθλημα επιπέδου Γ' εθνικής. Με πολλές νεοφώτιστες ομάδες που είναι και οι πιο διψασμένες για επιτυχίες. Μην ξεχνάμε ότι φέτος οι τέσσερις από τις έξι ομάδες που ανέβηκαν ήταν νεοφώτιστες (σ.σ. Παναιγιάλειος, Φωστήρας, Επισκοπή, Αχαρναϊκός). Οσον αφορά την συνύπαρξη με τον Μεσσηνιακό, εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ