Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 10:59

Φαντασμαγορική η φιέστα τίτλου στην Κυπαρισσία με πυροτεχνήματα και καπνογόνα!

Γράφτηκε από τον

Με το σφύριγμα της λήξης του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πάμισο από τον Μπλάνα οι παίκτες της Κυπαρισσίας έγιναν ένα κουβάρι τραγουδώντας μαζί με τον κόσμο το γνωστό "σήκωσέ το το τιμημένο δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω…".

Ολοι οι παίκτες και οι παράγοντες φόρεσαν μπλε μπλουζάκια και οι πρώτες σαμπάνιες έκαναν την εμφάνισή τους. Το μικρόφωνο πήρε ο πρόεδρος Γιώργος Φωτεινός που ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στον τίτλο και κάλεσε τον κόσμο σε δυναμική συμπαράσταση και στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική. Στη συνέχεια πήραν τον λόγο και μίλησαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας, ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ και δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.
Αφού περίμεναν να βραδιάσει, ώστε να σκοτεινιάσει για να φαίνονται πιο εντυπωσιακά τα βεγγαλικά, άρχισε η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες και τον πρωτομάστορα της φετινής επιτυχίας Αλέξη Μαντζούνη. Η ώρα για την απονομή της κούπας είχε φτάσει με τον
κ. Σταθόπουλο να δίνει το βαρύτιμο τρόπαιο στον εμβληματικό αρχηγό του ΑΟΚ Γιώργο Λυδιώτη, ο οποίος το σήκωσε στον αέρα μαζί με τον έτερο αρχηγό Στέφανο Ανδρουτσή. Τα πυροτεχνήματα σε αέρα και έδαφος, τα καπνογόνα και τα κομφετί έκαναν τη νύχτα μέρα και το γλέντι μόλις είχε αρχίσει! Οι παίκτες και οι παράγοντες άνοιξαν  σαμπάνιες και έβγαλαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες με την πολυπόθητη κούπα.

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ

* Την παράσταση στους πανηγυρισμούς έκλεψε ο Σιντί Ντιόπ που είχε βάψει τα μαλλιά του μπλε κίτρινα και χόρευε και τραγουδούσε από μικροφώνου. Επίσης ο Γ. Παναγόπουλος μες στην τρελή χαρά άρπαζε το κύπελλο και έτρεχε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο!
* Στην είσοδο του γηπέδου πωλούνταν μπλούζες, κασκόλ, καπελάκια και σημαιάκια με το λογότυπο του ΑΟΚ και την επιγραφή "Πρωταθλητής Μεσσηνίας 2014-15", τα οποία έγιναν ανάρπαστα.
* Ο dj που υπήρχε στο χώρο τον αποδυτηρίων έδινε τον ρυθμό με τα τραγούδια που έβαζε, αλλά και το "We are the champion" μετά τα 3 γκολ του ΑΟΚ.
* Το γλέντι για τον τίτλο συνεχίστηκε μετά το γήπεδο σε ταβέρνα της Κυπαρισσίας και ακολούθως σε μπαράκια της όμορφης κωμόπολης μέχρι πρωίας!
* Στο γήπεδο βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Πουρσανίδης, που είναι φίλος εδώ και χρόνια με τον Αλέξη Μαντζούνη.
* Παρών στη φιέστα και ο πρώην πρόεδρος της Κυπαρισσίας Μπάμπης Κακούτης, που επί προεδρίας του το 2010 είχε πάρει τον προηγούμενο τίτλο του ο ΑΟΚ.
* Μπράβο στους παίκτες του Παμίσου που μετά την κυπελλούχο Πύλο, χειροκρότησαν ιπποτικά και την Κυπαρισσία κατά την είσοδο των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο.
* Στο ημίχρονο χάλασε η κλειδαριά στα αποδυτήρια των διαιτητών και χρειάστηκε οι παράγοντες των γηπεδούχων να σπάσουν την πόρτα για να μπουν σε αυτά οι διαιτητές.
* Ο Πάμισος παρατάχθηκε προχθές δίχως 7 βασικούς του παίκτες.
Εκτός ήταν οι Κυριακόπουλος, Γ. Τρίψας, Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σεϊτάι και Φιλόπουλος.
Εκτός από τον τελευταίο που είναι στρατευμένος, όλοι οι άλλοι έχουν σταματήσει από την ομάδα.
* Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου αναδείχθηκε πρωταθλητής Αργολίδας και θα είναι ο τρίτος αντίπαλος της Κυπαρισσίας. Να θυμίσουμε πως οι άλλες δύο ομάδες στη διαδικασία των μπαράζ είναι η Α.Ε. Σπάρτης και ο Πανθυρεατικός.
.