Δευτέρα, 27 Μάιος 2013 16:01

Την Τρίτη η γενική συνέλευση της Μεθώνης

Γράφτηκε από τονΜε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τη Μεθώνη αφού ο Μεσσηνιακός πήρε εύκολα την πρώτη θέση και μαζί την άνοδο στη
Γ' εθνική, κάτι που είχε θετικό αντίκτυπο και στον ΑΟΜ…

Η ομάδα της Μεθώνης εξασφάλισε με αυτό τον τρόπο την παραμονή της στην
Α' τοπική μιας και κατέκτησε τη 12η θέση, έχοντας βάλει τέσσερις ομάδες από κάτω. Ετσι τα χαμόγελα στο "βυσσινί" στρατόπεδο είναι διάχυτα αφού όλοι πίστευαν πως θα ήταν άδικο να έπεφτε η Μεθώνη μετά από μία τόσο μεγάλη προσπάθεια που έκανε ειδικά στο δεύτερο γύρο. Οι διοικούντες πάντως δεν αφήνουν να πάει χαμένος ο χρόνος και έτσι για αύριο Τρίτη έχουν προγραμματίσει τη γενική συνέλευση του συλλόγου. Το ραντεβού είναι για τις 9 το βράδυ στην αίθουσα "Συγκρού" στη Μεθώνη και έχει γίνει κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του ΑΟΜ να δώσουν το "παρών", ώστε να παρθούν αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας.
Εκτός από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, αφού η θητεία του υπάρχοντος έχει λήξει.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότεροι παράγοντες έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, όμως υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν και ορισμένες προσθήκες.
Πρόεδρος στη νυν διοίκηση είναι ο πρώην δήμαρχος Μεθώνης Ηρακλής Μιχελής που είναι πιθανό να συνεχίσει και στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ