Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 17:48

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Η εικόνα στα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον

Ο Πανελευσινιακός που δεν έπαιξε ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 26ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής, μιας και ο Παναργειακός έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τη Μανωλάδα.

Αναλυτικά η εικόνα στις πέντε αναμετρήσεις που έγιναν την Κυριακή:

Ο Παναργειακός έφερε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο, αφού είναι δύο βαθμούς πίσω από τον Πανελευσινιακό, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ έχει να πάρει και ένα ματς στα χαρτιά με την Κύμη.
Στο χθεσινό ματς ο Παναργειακός προηγήθηκε με τον Σίμωση στο 15' αλλά η Δόξα ισοφάρισε με τον Μπίζο στο 20' και στο 25' πέτυχε το 1-2 με πέναλτι του Νικολόπουλου, σε μια φάση όπου αποβλήθηκε παίκτης του Παναργειακού και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες.
Τελικά ο Παναργειακός -που είχε δοκάρι στο 40'- ισοφάρισε σε 1-1 στο 93' με τον Λιόση.
Παναργειακός: Κατσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης (65' Μπεκατώρος), Μπριλάκης, Πότσι, Πούτσης (75' Παπαϊωάννου), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Σιμώσης, Ρότα
Δόξα Νέας Μανωλάδας: Τσάπαλος, Παγουρίδης, Μπίζος, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος(78' Κωτσόκολος), Βάτσης (55' Μελετίδης), Γούρμος (88' Πλαστουργός), Αργυρόπουλος, Σωτηρόπουλος

Ηττα και διαζύγιο
με Τζήλο και
Καλογιαννίδη

Το αήττητο σερί του Παναρκαδικού σταμάτησε στους 12 αγώνες μιας και ο Ζακυνθιακός κατάφερε να... αποδράσει από την Τρίπολη με σκορ 1-0 με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Πέττα στο 82'.
Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τους προπονητές Κώστα Καλογιαννιδη και Γιώργο Τζηλο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λύση της συνεργασίας αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Τζήλος-Καλογιαννίδης): Μανέλης, Πετρόπουλος (68’ Αρώνης), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Βλαχοκυριάκος, Σταθουλόπουλος (62’ Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς (74’ Πότια), Κώτσιρας.
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αντωνόπουλος): Κουρλός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Σούρμπης, Πέττας (89’ Καλογέρης), Κωστάκης, Καραμαλίκης (83’ Τζιαφέρης), Μπαρμπαρούσης (90+1’ Παυλίδης), Σκοζάι.

Διατήρησε τις
λιγοστές ελπίδες

Ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, κράτησε η Αχαϊκή με τη νίκη με 3-1 που πέτυχε στη Μαγούλα κόντρα στον τοπικό Αστέρα.
Μόλις στο 11' ο Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ για την Αχαϊκή για να έρθει η ισοφάριση από τον Μιχαήλο στο 24'. Ο Γεωργίου στο 37' πέτυχε το 1-2 και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 82'. Στο 84' ο Μάλτσι των γηπεδούχων είχε σουτ στο δοκάρι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αλκης Ελευθεριάδης): Ζωντός, Γκέκας, Κούρτης, Τσατίδης, Οικονομόπουλος (50' λ. τρ. Καρίκι), Στύλα, Μιχαήλος, Μανωλιάς (73' Επιτροπάκης), Κούγκιας (60' Δέδες), Βελιανίτης, Μάλτσι.
ΑΧΑΪΚΗ (Νώτης Παολίνο): Δρακόπουλος, Ατματσίδης, Νιάρος (55' Πετρόπουλος), Αυγερινός, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος, Μητρόπουλος (80' λ. τρ. Διακάτος), Γιουβανέλης, Ντεντόπουλος, Δημητρακόπουλος (60' Φραγκούλιας), Αποσκίτης.

Ισοπαλία
στο Λουτράκι

Ο Ερμής Κιβερίου πήρε 2-2 στο Λουτράκι χάρη σε γκολ του Φίλη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 80'!
Μετά από μία ώρα αγώνα (60') ο Παπουτσής πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα, αφού έφτασαν στην ισοφάριση μόλις στο 63' με την κεφαλιά του Κακάβα. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 78', όταν ο Χατζηστάμου πέτυχε το 2-1! Δύο λεπτά μετά, όμως, το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσώκου με δεύτερη κίτρινη και στο τελευταίο λεπτό έγινε το 2-2.
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλιακμάνης, Νώτης, Ντερτιλής (60' Παπαναστασίου), Σπέτσι (68' Ζερβός), Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής, Σουσούνης, Χρυσαφίδης, Σιώκος, Διαμαντόπουλος (72' Χατζηστάμου).
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Κάπλατζης, Σελλής, Ισούφι, Καλυβόπουλος, Κέλλι, Μπιτζής (65' Άνι), Κακάβας (70' Βαρβουλέτος), Μαρίνης (80' Φίλης).

Εμεινε η Βάρδα

Ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 3-0 του Αιολικού και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.
Στο 40' ο Κωνσταντινίδης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 1-0.
Στο 74’ από εξαιρετικό συνδυασμό των Νικολόπουλου- Κωνσταντινίδη ο τελευταίος έγραψε το 2-0. Στο 77’ ο Νικολόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και επισφράγισε τη νίκη σωτηρίας.
Ο Αιολικός από το 72’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε εις το έπακρον ο ΠΑΟΒ, καθώς ο Μουντζούρης τραυματίστηκε κι αποχώρησε, ενώ είχαν γίνει και η τρεις αλλαγές της ομάδας του.
ΠΑΟΒ: Καπετανάκης, Αποστολόπουλος (17’ λτ Π. Πολίτης), Ζέλιος, Σιδέρης, Βραχνής, Νικολόπουλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (75’ Ανδριέλος), Φωτόπουλος (70’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης, Γραμματικόπουλος.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Μουτζούρης, Μαγκάνας, Δρακούλ, Γ. Σαμπανης (30’ λτ Αλντι), Κάδης, Μαλακός, Μίχος (46’ Λίμα), Μ. Σαμπάνης, Ζαγοριανός (55’ Σπανός), Μιχαλάκης.