Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015 19:26

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-0: Στην τρίτη θέση με εύκολη νίκη

Γράφτηκε από τον

Επιβράβευση για την καλή πορεία που πραγματοποίησε στο φετινό μαραθώνιο της Α' τοπικής αποτελεί για τον Τέλλο Αγρα η κατάκτησης της 3ης θέσης.


Η ομάδα των Γαργαλιάνων ολοκλήρωσε προχθές στην έδρα της, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο επικρατώντας στον τελευταίο αγώνα του Ασπροχώματος με 3-0.
Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό άγχος και για τα δύο σωματεία που προσπάθησαν παίζοντας ελεύθερο ποδόσφαιρο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τους επίσημους αγώνες τους.
Ο Τέλλος Αγρας κατάφερε να αξιοποιήσει τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του και να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.
Για το Ασπρόχωμα το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία από τη στιγμή, που έχει εδώ και καιρό αποχαιρετήσει την Α' τοπική. Παρότι έχει υποβιβαστεί, πήγε στους Γαργαλιάνους να αγωνιστεί με στόχο τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Προσπάθησε για το καλύτερο στη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρόπουλου. Είχαν 4 καλές στιγμές, από δύο σε κάθε ημίχρονο με τους Ηλ. Ηλιόπουλο (25'), Δ. Γυφτέα (30'), Ξυδιά (50') και Κουρούπη (77'), οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.
Στο 5' μετά από κόρνερ του Τριανταφυλλάκη, ο Τουρλίδας με πλασέ "έγραψε" το 1-0. Στο 70' ο Κορομηλάς μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 80' ο Τουρλίδας γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Σικαλιάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θεοδωρακόπουλος, Πότσης, Κορομηλάς, Μπερερής, Γεωργόπουλος, Αναστασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Τουρλίδας, Κωστακιώτης, Σικαλιάς.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Κονταξής, Ζαφειρόπουλος, Καραχάλιος, Πολίτης, Πετσόπουλος, Ηλ. Ηλιόπουλος, Αρ. Ηλιόπουλος(75' Π. Ηλιόπουλος), Κουρούπης, Δ. Γυφτέας, Ξυδιάς, Φίλιος.