Δευτέρα, 27 Μάιος 2013 19:37

Παρέμεινε πρόεδρος στο Δώριο ο Αλεξάκης

Γράφτηκε από τονΧωρίς χρονοτριβή και πριν μπει το καλοκαίρι το Δώριο πραγματοποίησε διοικητικές διεργασίες και πλέον διαθέτει νέα διοίκηση με τον Γιώργο Αλεξάκη να συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά στην προεδρία.


Η γενική συνέλευση έγινε την Κυριακή στο πρώην δημαρχείο Δωρίου και το "παρών" έδωσαν αρκετά μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Αφού έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές από τις οποίες βγήκε το νέο 12μελες συμβούλιο. Οι περισσότεροι παράγοντες, όπως άλλωστε και ο πρόεδρος, συνεχίζουν από το απερχόμενο συμβούλιο ενώ είχαμε και πέντε προσθήκες.
Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γιώργος Αλεξάκης
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Γεωργιόπουλος
Ταμίας: Γιάννης Συράκος
Γραμματέας: Θεοχάρης Λυμπέρης
Γενικός αρχηγός: Ελένη Μπρεγιάνη 
Ειδικός γραμματέας: Αριστείδης Ηλιόπουλος
Μέλη: Χρήστος Δάρας, Γιάννης Λόντος, Γιώργος Μαντάς, Τάκης Σαραντόπουλος, Ηλίας Δήμας, Παναγιώτης Ασημακόπουλος
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Ελένη Μπρεγιάνη, Χρήστος Δάρας, Γιώργος Μαντάς, Τάκης Σαραντόπουλος και Ηλίας Δήμας.
Το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι να κλείσει προπονητή για τη νέα σεζόν αφού ο Αντώνης Μαυρέας θα συνεχίσει στον Εθνικό Μελιγαλά. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις με ορισμένους τεχνικούς και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο εκλεκτός. Στόχος του Δωρίου στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής είναι να κάνει μία καλή πορεία, όπως άλλωστε και φέτος που αν και νεοφώτιστος τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ