Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 15:37

Eντοπίστηκαν οι δράστες του πολύνεκρου μακελειού με θύματα 8 οπαδούς της Κορίνθιανς...

Γράφτηκε από τον
Eντοπίστηκαν οι δράστες του πολύνεκρου μακελειού με θύματα 8 οπαδούς της Κορίνθιανς...

Mέλη συμμοριών που δρουν εντός και εκτός των φυλακών του Σάο Πάολο βρίσκονται πίσω από το... μακελειό με οκτώ νεκρούς οπαδούς της Κορίνθιανς στο σύνδεσμο «Pavilhao Nove», όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της βραζιλιάνικης πόλης.

 

Οι έρευνες γίνονται με ραγδαίους ρυθμούς και φαίνεται πως φέρνουν σχετικά άμεσα αποτελέσματα. «Αυτός που έδωσε την εντολή για τις δολοφονίες λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε ανάλογα περιστατικά εντός και εκτός φυλακών» επιβεβαίωσε αξιωματούχος σε δημοσιογράφους.  
Οι τρεις ένοπλοι που εισέβαλαν στο σύνδεσμο και σκότωσαν οκτώ οπαδούς, ηλικίας από 19 εώς 38 ετών, ενεργούσαν εκ μέρους της συγκεκριμένης συμμορίας, ενώ τα κίντρά τους αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών. «Είμαστε ακόμα στη διαδικασία επεξεργασίας πληροφοριών, αλλά μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι το έγκλημα συνδέεται με ναρκωτικά. Δύο από τα θύματα είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις» συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν αναγνωριστεί οι δύο από τους τρεις δράστες, ενώ εκτιμάται πως εντός των επόμενων ωρών θα είναι γνωστή στις αρχές και η ταυτότητα του τρίτου δράστη.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR