Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 15:51

Αποθεωτική υποδοχή για την Πόρτο παρά την εξάρα και τον αποκλεισμό!

Γράφτηκε από τον

Τα άσχημα αποτελέσματα και οι βαριές ήττες φέρνουν συνήθως γκρίνια και αποδοκιμασίες, φαίνεται όπως πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Πόρτο, η αποστολή της οποία κυριολεκτικά αποθεώθηκε από τους φαν του συλλόγου στην επιστροφή της από τη Γερμανία, όπου ηττήθηκε 6-1 από την Μπάγερν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ο Ζουλιέν Λοπετέγκι και οι ποδοσφαιριστές των «Δράκων» την ώρα που έφτασαν στην αίθουσα υποδοχής του αεροδρομίου «Φραντσίσκο Σα Καρνέιρο» του Πόρτο. Ούτε γκρίνια, ούτε αποδοκιμασίες, ούτε... ιπτάμενα αντικείμενα. Μόνο σημαίες, κασκόλ, συνθήματα, αποθέωση! Και όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τη συντριβή με 6-1 από τη Μπάγερν στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Άπαντες ήταν έκπληκτοι από την εικόνα που αντίκρισαν, ενώ οι άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι, οι οποίοι είχαν αναλάβει την περιφρούρηση δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν κάποιους από τους οπαδούς να πλησιάσουν παίκτες και προπονητή. Όχι για να τους χτυπήσουν, αλλά για να τους δηλώσουν την υποστήριξη και τη συμπαράστασή τους! Εν μέσω αποθέωσης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, το οποίο, επίσης, αποχώρησε με τη συνοδεία οπαδών, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, η οποία την Κυριακή δοκιμάζεται στο «Ντα Λουζ» στο ντέρμπι με την Μπενφίκα.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR