Τρίτη, 28 Μάιος 2013 17:53

Στις 11 Ιουνίου το δικαστήριο κατά της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον

Στις 11 Ιουνίου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν κατά της ΕΠΟ ζητώντας την έκπτωση του ΔΣ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.


Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Αθηνών πήρε αυτή την απόφαση, διότι η ελληνική ομοσπονδία κάλεσε προς επίκληση τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα Κύπελλα Ευρώπης της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Η ΕΠΟ υποστήριξε πως σε μία ενδεχόμενη απόφαση διορισμού προσωρινής διοίκησης θα υποστούν ζημιά και οικονομική καταστροφή υποστηρίζοντας πως η FIFA θα αντιδράσει.
Ταυτόχρονα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κατέστησε σαφές πως διαθέτει πρόσθετη παρέμβαση από 45 Ενώσεις, την ώρα που οι δύο Ενώσεις που προσέφυγαν υποστήριξαν ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη, ότι η διοίκηση είναι παράνομη και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και ζήτησαν την έκδοση προσωρινής διαταγής που να τις δικαιώνει. Το δικαστήριο, όμως, απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής.
Υπέρ των δύο Ενώσεων έκανε πρόσθετη παρέμβαση ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος, ενώ παρών στο δικαστήριο, αλλά εκτός αίθουσας ήταν και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ