Τρίτη, 28 Μάιος 2013 17:55

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στην Εράνη

Γράφτηκε από τον

Το σχεδιασμό της ομάδας για τη ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησε η νέα διοίκηση της Εράνης.
Μετά την εκλογή της, την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει σιγά - σιγά να ετοιμάζει τα πλάνα της για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου μετά από αρκετά χρόνια η Φιλιατρινή ομάδα θα αγωνίζεται στην Α' τοπική Μεσσηνίας.

Πρωταγωνιστικοί στόχοι

Για τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν μίλησε χθες στο "Notos", ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Χρονόπουλος: «Οι στόχοι της Εράνης είναι πρωταγωνιστικοί και αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά την πρόσληψη και τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε και τη νέα χρονιά μια υγιή ομάδα και το κυριότερο να σταθούμε στα πόδια μας μετά το υποβιβασμό. Θα στηριχθούμε για 4η σερί χρονιά στα παιδιά από την Τριφυλία, αλλά και τις γύρω περιοχές. Το οικονομικό μέρος δεν θα αλλάξει και θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα με τα περσινά».

Πρώτα ο προπονητής

Το πρώτο θέμα που θέλουν να ξεκαθαρίσουν οι άνθρωποι της Εράνης είναι η πρόσληψη προπονητή. Οι προθέσεις των διοικούντων να προσληφθεί Μεσσήνιος προπονητής, ο οποίος θα γνωρίζει και την κατηγορία. Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, έχουν γίνει οι επαφές με τα παιδιά, που ήταν φέτος στην ομάδα ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Βέβαια οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σε συνεργασία της διοίκησης και του προπονητή. Γίνεται προσπάθεια ώστε το θέμα προπονητή να κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

Τελευταία προπόνηση

Τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ολοκληρώνουν σήμερα το απόγευμα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας της Εράνης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια όλα τα παιδιά θα μείνουν ελεύθερα όλο το καλοκαίρι. Η επιστροφή στην δράση θα γίνει το Σεπτέμβρη σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσει η διοίκηση.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ