Κυριακή, 26 Απρίλιος 2015 21:48

Χορταστικό... 2-2 στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον Πανιώνιο που δεν σώθηκε ακόμα...

Γράφτηκε από τον

Από ένα βαθμό πήραν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ολυμπιακός μετά το μεταξύ τους 2-2 που δεν εξασφαλίζει τους γηπεδούχους στην προσπάθειά τους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

 

Οι γηπεδούχοι που είχαν κίνητρο για τη νίκη βρέθηκαν αγκαλιά με το τρίποντο, καθώς μέχρι το 66’ εκμεταλλεύτηκαν τις δύο από τις τρεις συνολικά τελικές τους προσπάθειες στο ματς και κέρδιζαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κολοβού και Μπουμάλ.

 

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ όμως είχε μεγάλα κέφια και διαφορετική άποψη. Φτιάχνοντας το πρώτο γκολ και πετυχαίνοντας με εκπληκτικό τρόπο το δεύτερο απέτρεψε σε δύο λεπτά την ήττα για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που το βράδυ της Κυριακής (26/4) αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος 2-2 με τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη για την 32η αγωνιστική.

 

Βάσει της εικόνα τους αγώνα πάντως η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, αδικείται από το σκορ. Οι Πειραιώτες δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά έπεφταν συνεχώς στον εξαιρετικό Παπαδόπουλο, ενώ είχαν και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μπενίτεζ. Εκτέθηκαν όμως αμυντικά, αφού στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων ήταν ιδιαίτερα ευάλωτοι.

 

Έστω κι έτσι και παρότι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «καθαρίσει» με τη σωτηρία ο Πανιώνιος θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον… χρυσό βαθμό. Κι αυτό καθώς έφτασε στους 42 και πλέον χρειάζεται δύο ακόμα για να ξεμπερδέψει οριστικά.

 

Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος (Καβάλας). Βοηθοί οι Σίπκας (Πέλλας) και Καρατζίκας (Αθηνών), ενώ 4ος ο Λιαχούδης (Μακεδονίας).

 

Κίτρινες: 90’ Παπαδόπουλος - 13’ Ελαμπντελαουί

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Φούντας, Μπακασέτας (60’ Γιάννου), Μπουμάλ (77’ Σιώπης), Κολοβός (71’ Καθάριος).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Μποτία (45+2’ Ντομίνγκεζ), Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ (72’ Ντοσεβί), Ντουρμάζ (57’ Μπενίτεζ), Φορτούνης, Μήτρογλου.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR